Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Nastavnik/ca strukovnih predmeta poljoprivrede

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: ZAGREB
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; zamjena
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: 2 smjene
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: Djelomično
Natječaj vrijedi od: 5.9.2019.
Natječaj vrijedi do: 13.9.2019.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Opis poslova: izvođenje nastave.
Kandidati koji se prijavljuju na natječaj za radno mjesto nastavnika strukovnog predmeta, uz opće uvjete (dipl. ing. poljoprivrede vrtlarstva i oblikovanje pejzaža; mag. hortikulture ukrasno bilje) za zasnivanje radnog odnosa sukladno općim propisima o radu, moraju ispunjavati i posebne uvjete sukladno članku 105. i 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi.
Uz pisanu prijavu na javni natječaj kandidati/kinje su dužni priložiti: životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslika diplome) i uvjerenje nadležnog suda da se protiv kandidata/kinje ne vodi kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci).
Kandidat koji je stekao inozemnu obrazovnu kvalifikaciju u inozemstvu dužan je uz prijavu na javni natječaj priložiti rješenje određenog visokog učilišta o priznavanju potpune istovrijednosti u skladu sa Zakonom o priznavanju istovrijednosti stranih školskih svjedodžbi i diploma („Narodne novine“, br. 57/96. i 21/00) ili rješenje Agencije za znanost i visoko obrazovanje o stručnom priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije u skladu sa Zakonom o priznavanju inozemnih obrazovnih kvalifikacija („Narodne novine“, br. 158/03.,198/03.,138/06. i 45/11.) te u skladu sa Zakonom o reguliranim profesijama i priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija („Narodne novine“, broj 82/15) rješenje Ministarstva znanosti i obrazovanja o priznavanju inozemne stručne kvalifikacije radi pristupa reguliranoj profesiji.
Prilozi koji se podnose uz prijavu podnose se u presliku. Preslike traženih priloga ne moraju biti ovjerene, a kandidati su dužni prije sklapanja pisanog ugovora o radu dužni dostaviti na uvid dokumente u izvorniku.
Kandidat/kinja koji/a ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužan/a se u prijavi pozvati na to pravo i priložiti sve dokaze propisane tim propisima te ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje samo pod jednakim uvjetima.
Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“, broj 121/17), dužan/a je uz prijavu na javni natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja i dokaze potrebne za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju, a koji su objavljeni na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf
Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave natječaja.
U skladu s Uredbom europske unije 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 17. travnja 2016. godine te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine, broj 42/18) prijavom na natječaj kandidat daje privolu školi da se njegovi podaci prikupljaju, obrađuju, objavljuju u digitalnom obliku te čuvaju u svrhu provođenja javnog natječaja za zapošljava
Kandidatom se smatra samo osoba koja podne se pravodobnu i potpunu prijavu te ispunjava sve uvjete natječaja.
Škola će provesti selekcijski postupak.
Prijava sa svom traženom dokumentacijom dostavlja se isključivo poštom na adresu Agronomska škola Zagreb, Zagreb, Gjure Prejca 2.
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
Rok za primanje prijava je 8 dana.
Rezultati natječaja objaviti će se na službenim stranicama škole najkasnije 15 dana od dana završetka natječaja
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.

Poslodavac


Poslodavac: AGRONOMSKA ŠKOLA ZAGREB
Kontakt:
  • pismena zamolba: Gjure Prejca 2, 10000 Zagreb



Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 05.09.2019.
Datum izmene oglasa: 06.09.2019.
Pregleda: 80
Šifra oglasa: 44318

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas