Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Neopitroid EC 20 Pro

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Insekticidi.

Cena: na upit

Opis

Insekticid širokog spektra djelovanja za upotrebu u javnoj higijeni.

DJELATNA TVAR
Permetrin 200 g/l

UPOTREBA
Višenamjenski insekticid savršene formulacije za izravno prskanje površina i prostora.

  • Upotrebljava se za suzbijanje gmižućih i letećih insekata, među kojima su muhe, komarci, mravi, žohari, stjenice, tekuti, obadi, krpelji i ostala gamad koja se pojavljuje u kućanstvima, gospodarskim objektima, javnim zgradama i sl. Prodire u prskane površine za razliku od Neopitroida alfa koji se zadržava na površini.
  • Primjenjuje se razrijeđen vodom ili dizelskim uljem (D2). Ne ostavlja tragove. Istjeruje žohare, što poboljšava njegovo djelovanje. Suzbija veliki broj gmižućih i letećih insekata.
  • Brzo se metabolizira, ne zagađuje okoliš niti ostavlja tragove u tkivima.

DOZE UPOTREBE I RAZRJEĐIVANJE

  • Za primjenu prskanjem NEOPITROID EC 20 se treba razrijediti sa pripadnom količinom vode. Koncentracija za prskanje protiv muha je u koncentraciji 0,2 % (2 ml na 1 l vode), a protiv komaraca žohara i gmižućih insekata je 0,5 % (5 ml na 1 l vode).
  • Metoda toplog zamagljivanja na otvorenom koristi seza suzbijanje komaraca, muha i mušica u količini od 50 ml preparata/ha (10 g djelatne tvari/ha ). Ako je nosač voda potrebno je 20 I radne emulzije na 1 ha, a ako se rabi organski nosač (nafta, bijelo ulje, biljna ulja i dr.) potrebno je 5 I radne emulzije na 1 ha.
  • Kod ULV metoda količina preparata, odnosno djelatne tvari istovjetna je kao pri toplom zamagljivanju (10 g djelatne tvari/ha ). Količine nosača ovise o uputama proizvođača uređaja za prskanje. Uobičajena doza radne smjese iznosi 0,5 l/ha (50 ml preparata na 0,5 I vode ili ulja), odnosno 0,3 do 0,5 l/1000 m3
  • Metoda toplog zamagljivanja u zatvorenim prostorima koristi se za suzbijanje žohara, buha, komaraca i muha. Koristi se u količini od 25 do 50 ml preparata/1000 m3 (5-10 g d.t./1000 m3 ). Ako je nosač voda potrebno je 2 I radne emulzije na 1000 m3 , ako su nosači organska otapala (nafta, bijelo ulje, biljna ulja, polietilen glikol) potrebna je 1 I radne emulzije na 1000 m3

.
PAKIRANJE
100 ml, 1 l

Info

Kategorija: Insekticidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Datum objave oglasa: 05.04.2017.
Datum izmene oglasa: 15.07.2019.
Pregleda: 3316
Šifra oglasa: 33092

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas