Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

POMOĆNI RADNIK/ RADNICA U HORTIKULTURI (Opis posla: NA OSNOVU ČLANKA 26. STATUTA JAVNE USTANOVE RAKOVICA I ČLANKA 18. PRAVILNIKA O RADU JAVNE USTANOVE RAKOVICA I ČLANKA 14. PRAVILNIKA O UNUTARNJEM

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Cena: na upit

Opis

Radno mjesto Mjesto rada: NOVA KRŠLJA, KARLOVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; sezonski
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: Bez naknade
Natječaj vrijedi od: 21.6.2017.
Natječaj vrijedi do: 29.6.2017.
Posloprimac Potrebna zvanja: završena osnovna škola
Razina obrazovanja: Završena osnovna škola
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Na osnovu članka 26. Statuta Javne ustanove Rakovica i članka 18. Pravilnika o radu Javne ustanove Rakovica i članka 14. Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada (od 13.06.2014) i Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada (od 27.02.2015.) i Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada (od 13.04.2016.) ravnateljica ustanove raspisuje NATJEČAJ ZA POPUNU SLIJEDEĆEG RADNOG MJESTA:
  • Pomoćni radnik u hortikulturi (m/ž) 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme uz probni rad 1 mjesec (sezonski poslovi)
  • Uvjeti:
    • Završeno osnovnoškolsko obrazovanje
    Uz prijavu za natječaj na radno mjesto kandidati trebaju priložiti:
    • životopis
    • presliku domovnice
    • presliku osobne iskaznice
    • presliku dokaza o obrazovanju
    • izvornik ili ovjerenu presliku uvjerenja o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci)
    Posao radnog mjesta obavljat će se u Novoj Kršlji, Nova Kršlja bb. Prijavu na natječaj mogu podnijeti osobe oba spola sukladno članku 13. stavku 3. Zakona o ravnopravnosti spolova. Kandidati koji imaju pravo prednosti kod zapošljavanja prema posebnom zakonu, dužni su u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima (osobe s invaliditetom prema Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, osobe određene Zakonom o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji). Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 35. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji uz prijavu na natječaj dužni su, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o priznatom statusu (pravomoćno i izvršno), odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, dokaz da su nezaposleni i dokaz o tome na koji je način prestao radni odnos kod prethodnog poslodavca (u preslici). Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 9. stavku 2. Zakonu o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom ('Narodne novine', broj 157/13) uz prijavu na natječaj dužni su, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o priznatom statusu (pravomoćno i izvršno), odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo (u preslici). Rok za podnošenje prijave je 8 dana od objave natječaja putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područna služba Karlovac, Ispostava Slunj. Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Osobe koje podnesu nepotpune ili nepravovremene prijave na natječaj ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj. Za kandidate koji se prijavljuju na natječaj za oglašeno radno mjesto i ispunjavaju formalne uvjete natječaja, provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti pisanim testiranjem i/ili intervjuom. Povjerenstvo za provedbu natječaja utvrdit će listu kandidata/kinja koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, te će na službenoj web stranici i na oglasnoj ploči objaviti mjesto i vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata/kinja najmanje 3 dana prije održavanja provjere. Ako kandidat ne pristupi testiranju i intervjuu, smatrat će se da je povukao prijavu na natječaj. Natječaj je objavljen na stranicama HZZ-a 21. lipnja 2017. godine i na službenoj web stranici Javne ustanove Rakovica; zadnji dan roka za podnošenje prijave je 29. lipnja 2017. godine. Prijave se šalju na adresu: Javna ustanova Rakovica, Nova Kršlja bb, 47245 Rakovica. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 15 dana od donošenja odluke. .
    Poslodavac Poslodavac: Javna ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području općine Rakovica
    Kontakt: pismena zamolba: Javna ustanova Nova Kršlja bb, 47245 Rakovica

    Info

    Kategorija: Radna mesta
    Vrsta oglasa: Potražnja
    Cena: na upit
    Datum objave oglasa: 21.06.2017.
    Pregleda: 69
    Šifra oglasa: 34435

    Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas