Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Pomoćni radnik/pomoćna radnica

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: STUBIČKE TOPLICE, KRAPINSKO-ZAGORSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja:
  • Na određeno; javni radovi
  • mogućnost zaposlenja osobe sa invaliditetom

Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 8.4.2019.
Natječaj vrijedi do: 15.4.2019.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Posloprimac


Razina obrazovanja:
  • Osnovna škola niži razredi
  • Završena osnovna škola
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine
  • Viša ili prvostupanjska
  • Fakultet, akademija, magisterij, doktorat

Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Općina Stubičke Toplice nalaze se u južnom dijelu Krapinsko-zagorske županije, podno sjevernih obronaka planine Medvednice. 80% područja općine nalazi se u Parku prirode Medvednica - prirodnoj krajobraznoj vrijednosti Općine te kao takva privlače brojne izletnike, turiste i planinare.
Kako su Stubičke Toplice prepoznatljiva su ekološka destinacija i dugogodišnji dobitnik prestižnog priznanja „Zeleni cvijet“ za najuređenije mjesto kontinentalne Hrvatske, otuda i ideja da svoj program „MISLI ZELENO ZA BOLJE SUTRA“ usmjerimo upravo na održavanje čistoće, zelenih površina i hortikulture.
Naš cilj je da se ovim programom podigne ekološka svijest građana jer svaki čovjek samim svojim postojanjem ima pravo na čist i zdrav okoliš. Da bi se navedeno i ostvarilo biti će organizirane radionice i tribine o navedenoj temi te će se pokrenuti niz akcija kako bi očuvali naše mjesto.
Ovdje treba poći od sebe, malim koracima svatko od nas može pomoći našoj zajednici. Pravi primjer za to možemo vidjeti upravo u našim najmlađima, pa se tako i Osnovna škola Vladimir Bosnar Stubičke Toplice uključila u ovaj projekt. Zajedničkom suradnjom obilježit ćemo i Dan planeta Zemlje te će u sklopu toga biti organizirane radionice na kojima će se moći saznati više o pravilnom sortiranju otpada.
Općina Stubičke Toplice zasigurno je krenula pravim sjerom. Naime, u tijeku je projekt Izgradnje reciklažnog dvorišta i time je napravljen veliki korak za našu Općinu ka zelenijoj i zdravijoj budućnosti. Sama provedba ovog projekta doprinijeti će smanjenju papirnatog, staklenog, metalnog te biorazgradivog otpada.
Na području Općine tijekom godine održavaju se razne manifestacije. Stubaki su tako ispričali jednu novu priču kada su u lipnju 2018. godine organizirali prvi zagorski „Mali ulični festival“. Sada već tradicionalna jesenska manifestacija „Gljivarenje v Stubakima“ svake godine ima sve veći broj posjetitelja. Ljubitelji prirode i gljivarenja, posjetitelji i izletnici stižu „gljivarskim cugom“ iz Zagreba ili u vlastitom aranžmanu. Broj sudionika na navedenim manifestacijama i posjetitelja povećava se iz godine u godinu. Upravo iz navedenih razloga osoba iz javnih radova biti će uključena u pomoć oko izrade i podjele plakata i letaka o navedenoj temi, posebno tijekom održavanja ljetnih manifestacija kako bi se mještane i turiste podsjetilo na važnost sortiranja otpada. Uz to pomagat će oko organizacije radionica i tribina povodom obilježavanja Dana Planeta Zemlje. S obzirom da se tijekom održavanja navedenih manifestacija povećava i količina otpada, osoba iz javnih radova također će biti uključena u pomoć oko postavljanja dodatnih kanti za otpad te će obavljati i druge slične poslove.

Poslodavac


Poslodavac: OPĆINA STUBIČKE TOPLICE
Kontakt:
  • pismena zamolba: Općina Stubičke Toplice, Viktora Šipeka 16, 49244



Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 08.04.2019.
Datum izmene oglasa: 09.04.2019.
Pregleda: 15
Šifra oglasa: 42734

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas