Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Pomoćni radnik/radnica na uređenju okoliša

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: MARTINSKA VES, SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme: 20 sati tjedno
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: Djelomično
Natječaj vrijedi od: 13.6.2019.
Natječaj vrijedi do: 21.6.2019.

Posloprimac


Razina obrazovanja:
  • Osnovna škola niži razredi
  • Završena osnovna škola

Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije:
Na temelju članka 28., 29. i 116. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08. i 61/11., u daljnjem tekstu: Zakon), Pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela-Upraviteljica Vlastitog pogona Općine Martinska Ves raspisuje


OGLAS
za prijam u službu
„POMOĆNOG RADNIKA“
u Jedinstveni upravni odjel Općine Martinska Ves- Vlastiti pogon (1 izvršitelj-m/ž), na određeno vrijeme od 6 mjeseci s mogućnošću produženja za još 6 mjeseci na pola radnog vremena zbog poslova čiji se opseg privremeno povećao


Kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u službu, propisane u članku 12. Zakona.
Opći uvjeti za prijam u službu:
- punoljetnost,
- hrvatsko državljanstvo,
- zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima

Posebni uvjeti:
- niža stručna sprema ili osnovna škola
-
U službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona. Prijavu na natječaj mogu podnijeti osobe oba spola.

Uz prijavu na natječaj kandidati trebaju priložiti:
- životopis (vlastoručno potpisan)
- dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik domovnice),
- dokaz o stručnoj spremi (preslik svjedodžbe, uvjerenja ili drugog odgovarajućeg
dokumenta o stečenoj stručnoj spremi)
- izvornik uvjerenja nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi istražni ili kazneni postupak, ne starije od šest mjeseci,
- izvornik vlastoručno potpisane izjave(izjavu nije potrebno javnobilježnički ovjeravati) da za prijam u službu ne postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona (Obrazac Izjave dostupan je na mrežnim stranicama Općine
Martinska Ves www.martinskaves.hr)
- dokaz o radnom stažu(ispis elektroničkog zapisa ili Potvrde sa podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZMO)
- vlastoručno potpisanu privolu da se osobni podaci kandidata mogu koristiti isključivo za
potrebe provedbe ovog natječaja (obrazac privole dostupan je na mrežnim stranicama Općine Martinska Ves www.martinskaves.hr).

Kandidat koji bude izabran dužan je dostaviti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti po obavljenom izboru, a najkasnije uoči donošenja rješenja o prijmu u službu, čime dokazuje ispunjavanje uvjeta opće zdravstvene sposobnosti.

Kandidat koji ostvaruje prednost pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na oglas pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Da bi ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidat koji ispunjava uvjete za ostvarivanje tog prava, dužan je uz prijavu na oglas priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.), te dokaz da je nezaposlen (uvjerenje ili evidencijski list Hrvatskog zavoda za zapošljavanje). Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u oglasu. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas.
S kandidatima prijavljenim na oglas provest će se postupak testiranja putem pisanog testa iz općeg znanja, intervjua a po potrebi i putem provjere praktičnog rada. Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja, smatrati će se da je povukao prijavu na Oglas.

Opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta, način obavljanja prethodne provjere znanja kandidata te područje provjere objavit će se na oglasnoj ploči i na web stranici Općine Martinska Ves (www.martinskaves.hr).
Na oglasnoj ploči i na web stranici Općine Martinska Ves biti će objavljeno vrijeme i mjesto održavanja prethodne provjere znanja, najmanje pet dana prije održavanja provjere.
Prijave na Oglas primaju se u roku od 8 dana od dana objave na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje te oglasnoj ploči i na web stranici Općine Martinska Ves .
Prijave se primaju putem pošte na adresu: Općina Martinska Ves, Desna Martinska Ves 67, 44 201 Martinska Ves ili osobnom dostavom na urudžbeni Jedinstvenog upravnog odjela Općine Martinska Ves uz naznaku:
„Za Oglas-pomoćni radnik, ne otvarati“.
Nakon raspisanog oglasa ne mora se izvršiti izbor, ali se u tom slučaju donosi odluka o poništenju oglasa.
Rješenje o prijmu u službu izabranog kandidata donosi se najkasnije u roku od 60 dana od isteka roka za podnošenje prijava, te se isto dostavlja kandidatima prijavljenima na oglas.
Protiv navedenog rješenja kandidat koji nije primljen u službu može podnijeti žalbuopćinskom načelniku Općine Martinska Vesu roku od 15 dana od dana dostave rješenja.

Opis poslova: poslovi ukopa,uređenje javnih zelenih površina,čišćenje,manji popravci na zgradama, opremi i instalacijama



Poslodavac


Poslodavac: OPĆINA MARTINSKA VES
Kontakt:
  • osobni dolazak: DESNA MARTINSKA VES 67
  • najava na telefon: 044 711350
  • pismena zamolba: Desna Martinska Ves 67
  • e-mailom: opcina-martinska-ves@sk.htnet.hr



Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 13.06.2019.
Datum izmene oglasa: 14.06.2019.
Pregleda: 15
Šifra oglasa: 43502

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas