Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Radno mjesto iv. vrste - vrtni/a radnik/ca

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: ZAGREB
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 31.8.2018.
Natječaj vrijedi do: 10.9.2018.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Završena osnovna škola
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Na temelju članka 24. Statuta Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet i članka 7. Pravilnika o radu Farmaceutsko-biokemijsko fakulteta te Suglasnosti Sveučilišta u Zagrebu Klasa: 100-01/18-03/301; Urbroj: 380-012/246-17-2 od 6. lipnja 2018. godine, Suglasnosti Sveučilišta u Zagrebu Klasa: 100-01/18-03/144; Urbroj: 380-012/246-18-4 od 26. lipnja 2018. godine, Suglasnosti Sveučilišta u Zagrebu Klasa: 100-01/18-03/348; Urbroj: 380-012/246-18-2 od 6. srpnja 2018. dekan prof. dr. sc. Željan Maleš raspisuje
N A T J E Č A J
1. za izbor jednog izvršitelja na radno mjesto IV. vrste, interni naziv: vrtni radnik u Farmaceutskom botaničkom vrtu »Fran Kušan« Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu.
Uvjeti izbora:
Uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa kandidati moraju imati završenu osnovnu školu.
Radni odnos zasniva se uz probni rad od mjesec dana.
Prijavi treba priložiti:
1. dokaz o državljanstvu - za točke 1., 2. i 3.,
2. životopis - za točke 1., 2. i 3.,
3. preslik svjedodžbe o završenoj osnovnoj školi - za točku 1.,
4. preslik diplome ili uvjerenje o završenom studiju - za točke 2. i 3.,
5. preslik radne knjižice sa svim podacima o zaposlenju za upis do 30. lipnja 2013. i/ili elektronički zapis ili potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o radnom stažu nakon toga datuma (dokaz o radnom iskustvu) - za točke 1., 2. i 3.,
6. druge dokaze o pravu prednosti po posebnim zakonima, ako se kandidat na njega poziva - za točke 1., 2. i 3.
U prijavi na natječaj kandidati trebaju navesti osobne podatke: ime i prezime, adresu stanovanja, broj telefona i e-adresu te naziv radnog mjesta za koje podnose prijavu. Dokumentacija se predaje u tiskanom obliku u jednom primjerku, u neovjerenoj preslici.
Rok za podnošenje prijava na natječaj je 8 (osam) dana od objave u „Narodnim novinama“.
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta iz natječaja podnose se neposredno ili poštom na adresu: Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Dekanat, Ante Kovačića 1, Zagreb, s naznakom za točku 1.: »Za natječaj - vrtni radnik/ca«.
Na poleđini omotnice navesti ime i prezime i adresu pošiljatelja.
Urednom prijavom smatra se ona prijava koja sadržava sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju. Osoba koja nije podnijela pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja ne smatra se kandidatom prijavljenim na javni natječaj, te se podnositelj takve prijave neće naknadno pozivati na dopunu prijave.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno:
- članku 102. Zakona o hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (NN br. 121/17);
- članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (NN 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03 i 148/13);
- članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (NN 157/13, 152/14 i 39/18), dužni su se u prijavi na natječaj pozvati na to pravo te imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
Kandidat koji se poziva u prijavi na natječaj na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. Zakona o hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, uz prijavu na javni natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaze propisane člankom 103. stavkom 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, a koji su objavljeni na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843 (https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapošljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf).
Kandidat koji se u prijavi poziva na pravo prednosti pri zapošljavaju sukladno članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata, uz prijavu na javni natječaj dužan je osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje, odnosno potvrdu iz koje je vidljivo navedeno pravo te dokaz o tome na koji način mu je prestao radni odnos.
Kandidat koji se u prijavi poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom dužan je pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o invaliditetu.
Sukladno čl. 13. st. 1. (Narodne novine br. 82/08, 69/17) Zakona o ravnopravnosti spolova, na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
Prije konačnog odabira kandidata imenovano povjerenstvo za provedbu natječaja utvrđuje koje su prijave na natječaj pravodobne i potpune, utvrđuje listu kandidata prijavljenih na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete propisane natječajem te za točke 2. i 3. kandidate s liste poziva na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti te intervju, dok za točku 1. kandidate s liste poziva na intervju. Provodi postupak provjere znanja i sposobnosti, intervju, podnosi izvješće o provedenom postupku, uz koje prilaže rang listu kandidata, s obzirom na rezultate provjere znanja i sposobnosti te intervju.
Za kandidata koji ne pristupi testiranju, odnosno intervjuu smatra se da je povukao prijavu na natječaj i više se ne smatra kandidatom.
Rezultati natječajnog postupka objavit će se na službenoj internetskoj stranici Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta: www.pharma.hr.
Poslodavac zadržava pravo slanja svih obavijesti svim prijavljenim kandidatima i elektroničkom poštom, navedenoj u prijavi.
Izabrani kandidat prije zaključivanja ugovora o radu, uputit će se na liječnički pregled radi utvrđivanja zdravstvene sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta. Ugovor o radu zaključit će se ako doktor medicine rada utvrdi zdravstvenu sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta.
Ako se na javni natječaj ne prijave osobe koje ispunjavaju uvjete, odnosno ako prijavljeni kandidati ne zadovolje na testiranju, obustavit će se postupak po ovom natječaju. Poslodavac zadržava pravo poništiti natječaj ili ne prihvatiti nijednu prijavu za zaposlenje.

Poslodavac


Poslodavac: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FARMACEUTSKO-BIOKEMIJSKI FAKULTET
Kontakt: pismena zamolba: Ante Kovačića 1, 10000 Zagreb

Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 31.08.2018.
Datum izmene oglasa: 01.09.2018.
Pregleda: 82
Šifra oglasa: 40209

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas