Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Referent-komunalni i poljoprivredni redar (m/ž)

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: TOMPOJEVCI, VUKOVARSKO-SRIJEMSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 2.8.2019.
Natječaj vrijedi do: 9.8.2019.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Informatička znanja: Potrebno poznavanje osnova informatike
  • osnove korištenja računala u Windows okruženju

Stručni ispiti: Potreban položen stručni ispit; državni stručni ispit
Vozački ispit: Kategorija B
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Na temelju članka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN br. 86/08, 61/11 i 04/18) pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Tompojevci raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Tompojevci
na radno mjesto „ Referent - Komunalni i poljoprivredni redar“, 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno vrijeme, na puno radno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca

Osoba koja se prijavljuje na javni natječaj mora ispunjavati slijedeće opće uvjete za prijam u službu, propisane člankom 12. stavkom 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (NN br. 86/08, 61/11 i 04/18):
  • Punoljetnost
  • Hrvatsko državljanstvo
  • Zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima

  • Posebni uvjeti za prijem u službu:
  • Četverogodišnja srednja stručna sprema poljoprivredne struke
  • Položen državni stručni ispit
  • Najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
  • Položen vozački ispit B kategorije
  • Poznavanje rada na računalu

  • Uz prijavu/zamolbu kandidati su dužni priložiti:
    • Životopis
    • Dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslika osobne iskaznice ili domovnice)
    • Dokaz o stupnju obrazovanja (preslika svjedodžbe, uvjerenja ili drugog odgovarajućeg dokumenta o stečenoj stručnoj spremi)
    • Uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi istražni niti kazneni postupak, te da protiv njega nije izrečena pravomoćna osuđujuća presuda (ne starije od 3 mjeseca)
    • Preslika važeće vozačke dozvole
    • Dokaz o položenom državnom stručnom ispitu ( preslika uvjerenja)
    • Dokaz o ukupnom radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima ( elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji HZZMO koju izdaje Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, preslika ugovora o radu ili rješenja o rasporedu ili preslika potvrde poslodavca ili drugi odgovarajući radno-pravni akt kao dokaz radnog iskustva na odgovarajućim poslovima)
    • Vlastoručno pisanu izjavu o nepostojanju zapreka iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (obrazac izjave dostupan je na mrežnim stranicama Općine Tompojevci www.opcina-tompojevci.hr.)
    • Vlastoručno potpisanu privolu da se osobni podaci kandidata mogu koristiti isključivo za potrebe ovog natječaja (obrazac privole dostupan je na mrežnim stranicama Općine Tompojevci (www.opcina-tompojevci.hr.)
    • Dokaz o poznavanju rada na računalu (svjedodžba, potvrda, izjava i sl.)

    Navedeni dokazi prilažu se u neovjerenoj preslici (osim izjave i privole), a prije izbora od kandidata se može zatražiti dostava izvornika traženih dokumenata na uvid.
    Na javni natječaj se mogu ravnopravno prijaviti osobe oba spola, a izrazi koji se koriste u ovom natječaju za osobe u muškom rodu upotrijebljeni su neutralno i odnose se na muške i ženske osobe.
    Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, uz obavezu da ga polože u roku od godine dana od dana prijma u službu.
    U službu ne može biti primljena osoba kod koje postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi. Ako kandidat ostvaruje pravo na prednost kod zapošljavanja prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na javni natječaj pozvati se na to pravo i isti ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Da bi ostvario tu prednost kandidat mora uz prijavu dostaviti dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta kao i rješenje ili potvrdu o priznatom statusu iz kojeg je vidljivo navedeno pravo.
    Kandidat koji bude izabran dužan je priložiti i uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti, prije donošenja rješenja o prijmu u službu.
    Za kandidate prijavljene na natječaj čije su prijave uredne i koji ispunjavaju formalne uvjete provesti će se provjera znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta putem pisanog testiranja i intervjua. Ako kandidat ne pristupi testiranju smatra se da je povukao prijavu na natječaj.
    Na službenoj web-stranici Općine Tompojevci www.opcina-tompojevci.hr objavit će se opis poslova, podaci o plaći radnog mjesta, način obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata i iz kojeg područja te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za tu provjeru.

    Mjesto i vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata bit će objavljeni na službenoj web-stranici Općine Tompojevci www.opcina-tompojevci.hr i na oglasnoj ploči Općine Tompojevci, najmanje 5 (pet) dana prije održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti.
    Nepravodobne i nepotpune prijave neće se razmatrati. Osobe koje podnesu nepotpune i nepravovremene prijave ili ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj sukladno članku 21. Zakona.
    U prijavi na javni natječaj navode se i podaci podnositelja prijave koji će se koristiti isključivo za potrebe natječajnog postupka (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona, adresa e-pošte)
    Prijave se podnose na adresu: OPĆINA TOMPOJEVCI, A.G. Matoša 9, 32238 Tompojevci, s naznakom „za natječaj-Referent - Komunalni i poljoprivredni redar, ne otvaraj“ ili osobnom dostavom u Jedinstveni upravni odjel općine Tompojevci u roku od 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.
    O rezultatima izbora kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.
    Ako se na javni natječaj ne prijave osobe koje ispunjavaju propisane i objavljene uvijete, odnosno ako prijavljeni kandidate na zadovolje na testiranju, pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela će obustaviti postupak po ovom javnom natječaju.
    Općina Tompojevci zadržava pravo poništenja natječaja bez posebnog objašnjenja.

    Poslodavac


    Poslodavac: OPĆINA TOMPOJEVCI
    Kontakt:
    • osobni dolazak: A. G. MATOŠA 9, TOMPOJEVCI
    • pismena zamolba: A. G. MATOŠA 9, TOMPOJEVCI



    Info

    Kategorija: Radna mesta
    Vrsta oglasa: Potražnja
    Cena: na upit
    Država: Hrvatska
    Datum objave oglasa: 02.08.2019.
    Datum izmene oglasa: 03.08.2019.
    Pregleda: 31
    Šifra oglasa: 43979

    Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas