Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Referent - komunalni redar - poljoprivredni redar m/ž

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: SUNJA, SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 27.5.2020.
Natječaj vrijedi do: 5.6.2020.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Informatička znanja: Potrebno poznavanje osnova informatike
  • excel
  • word

Stručni ispiti: Potreban položen stručni ispit; DRŽAVNI ISPIT
Vozački ispit: Kategorija B
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije:
Temeljem odredbe članka 17. i 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“broj 86/08, 61/11, 04/18 i 112/19) pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Sunja, raspisuje

JAVNI NATJEČAJ
za prijam u službu u Jedinstveni upravni odjel Općine Sunja,
na radno mjesto: referent-komunalni redar- poljoprivredni redar - 1 izvršitelj na neodređeno vrijeme na puno radno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca.

Kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u službu utvrđene člankom 12. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (punoljetnost, hrvatsko državljanstvo, zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima) te sljedeće posebne uvjete za prijam u službu i raspored na predmetno radno mjesto:
- Srednja stručna sprema ( četverogodišnje obrazovanje) poljoprivredne, veterinarske, šumarske, tehničke stuke i obrazovne struke gimnazija),
- državni ispit,
- najmanje jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima,
- poznavanje rada na računalu
- vozački ispit B kategorije

Za prijam u službu osobe koja je strani državljanin ili osobe bez državljanstva, pored ispunjavanja uvjeta propisanih posebnim zakonom, potrebno je prethodno odobrenje središnjeg tijela državne uprave nadležnog za službeničke odnose.
Osoba koja ima potrebno radno iskustvo na odgovarajućim poslovima (članak 14. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi), a nema položen državni ispit, može se primiti u službu i rasporediti na radno mjesto, pod uvjetom da ispit položi u roku godine dana od prijma u službu.
Na javni natječaj se mogu ravnopravno javiti osobe oba spola sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova.
U službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.
U prijavi na natječaj kandidati trebaju navesti osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, OIB, adresu stanovanja, broj telefona ili mobitela te po mogućnosti i adresu elektroničke pošte).
Uz prijavu na natječaj kandidati su dužni priložiti:
- životopis,
- dokaz o stručnoj spremi - preslika svjedodžbe, uvjerenja ili drugog odgovarajućeg
dokumenta o stečenoj srednjoj stručnoj spremi, - dokaz o hrvatskom državljanstvu
- preslika važeće osobne iskaznice, vojne iskaznice ili putovnice, a kandidat koji nema niti
jednu od navedenih isprava hrvatsko državljanstvo dokazuje domovnicom,
- dokaz o položenom državnom ispitu – preslika uvjerenja ili svjedodžbe (ukoliko
su kandidati položili državni ispit),
- preslika uvjerenja nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi kazneni postupak (ne
starije od 6 mjeseci)
- dokaz o ukupnom radnom iskustvu i radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima u
trajanju od najmanje jedne godine (potrebno je dostaviti dokumente navedene u točki a) i b):
  • a) elektronički zapis (u slučaju da je osiguranik podnio zahtjev u elektroničkom obliku preko korisničkih stranica Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje) ili potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje koju izdaje Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje,
  • b) preslika ugovora o radu ili rješenja o prijmu ili rješenja o rasporedu ili preslika potvrde
poslodavca (koja mora sadržavati vrstu poslova koju je kandidat obavljao i vremensko
razdoblje u kojem je kandidat obavljao navedene poslove) ili drugi odgovarajući radno-pravni
akt kao dokaz radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,
- preslika važeće vozačke dozvole,
- vlastoručno potpisanu pisanu izjavu o nepostojanju zapreka iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi (izjavu nije
potrebno ovjeravati) izvornik (obrazac izjave dostupan je na mrežnim stranicama Općine
Sunja www.sunja.hr)
- vlastoručno potpisanu privolu da se osobni podaci kandidata mogu koristiti isključivo za
potrebe provedbe ovog natječaja (obrazac privole dostupan je na mrežnim stranicama
Općine Sunja www.sunja.hr).
Traženi dokumenti (isprave) prilažu se u neovjerenoj preslici (osim vlastoručno potpisane pisane izjave o nepostojanju zapreka iz članka 15. i 16. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi koja se predaje u izvorniku), a prije izbora od kandidata se može zatražiti dostava izvornika traženih dokumenata na uvid.
Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti dostavlja izabrani kandidat po obavijesti o izboru, a prije donošenja rješenja o prijmu u službu.

Ako kandidat/kandidatkinja ostvaruje pravo na prednost pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužan/dužna je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, te priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, u kojem slučaju imaju prednost u odnosu na ostale kandidate/kandidatkinje samo pod jednakim uvjetima.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 101. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji („Narodne novine“,br. 121/17 i 98/19), uz prijavu na natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz kojeg je vidljivo spomenuto pravo, dokaz da je nezaposlen odnosno dokaz o oduzetoj roditeljskoj skrbi, kad se na natječaj prijavljuje dijete smrtno stradaloga, zatočenoga i nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata bez roditeljske skrbi te dokaz na koji način je kandidatu prestao radni odnos ili služba kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, potvrda i sl).

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“, br. 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01, 103/03,148/13 i 98/19), uz prijavu na natječaj dužan je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz kojeg je vidljivo spomenuto pravo te dokaz na koji način je kandidatu prestao radni odnos ili služba kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, potvrda i sl).
Prednost pri zapošljavanju može se ostvari samo jednokratno, osim u slučajevima zasnivanja radnog odnosa na određeno vrijeme, a ne mogu ga ostvarivati osobe kojima je radni odnos prestao otkazom zbog skrivljenog ponašanja radnika, otkazom radnika ili sporazumom.

Kandidat koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“, br. 157/13, 152/14, 39/18 i 32/20), uz prijavu na natječaj dužan je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.
Osobe koje nisu podnijele pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatraju se kandidatima prijavljenim na javni natječaj te će o tome primiti pisanu obavijest.

Prijave na javni natječaj s dokazima o ispunjavanju traženih uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave javnog natječaja u Narodnim novinama, osobno na urudžbeni zapisnik ili poštom preporučeno na adresu: Općina Sunja, Trg kralja Tomislava 3, 44210 Sunja, s naznakom: »Za javni natječaj referent - komunalni redar - poljoprivredni redar«.

Za kandidate/kandidatkinje prijavljene na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja, provesti će se prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua.

Ako pozvani kandidat/kandidatkinja ne pristupi testiranju i/ili intervjuu, smatrati će se da je povukao/povukla prijavu na natječaj.

Na web-stranici Općine Sunja: www.sunja.hr, objaviti će se opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava, način i vrijeme obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata/kandidatkinja, područja provjere, te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata/kandidatkinja za tu provjeru.

Na istoj web-stranici, te na oglasnoj ploči Općine Sunja na adresi u Sunji, Trg kralja Tomislava 3, 44210 Sunja, objaviti će se vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata/kandidatkinja, najmanje 5 dana prije održavanja provjere.

Općina Sunja zadržava pravo poništenja natječaja.
O rezultatima natječaja kandidati/kandidatkinje biti će obaviješteni u zakonskom roku.

Izrazi koji su korišteni u ovom natječaju, a imaju rodno značenje, bez obzira da li su korišteni u muškom ili ženskom rodu, odnose se na jednak način na muški i ženski rod.



Poslodavac


Poslodavac: OPĆINA SUNJA
Kontakt:
  • pismena zamolba: Kralja Tomislava 3, 44210 Sunja



Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 27.05.2020.
Datum izmene oglasa: 27.01.2021.
Pregleda: 34
Šifra oglasa: 47055

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas