Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Stručni/a suradnik/ica - magistar/magistr biologije/ekologije

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: PULA-POLA, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; zamjena
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 10.5.2019.
Natječaj vrijedi do: 18.5.2019.

Posloprimac


Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Informatička znanja: Potrebno poznavanje osnova informatike
  • osnove korištenja računala u Windows okruženju

Vozački ispit: Kategorija B
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Na temelju članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (NN 128/17) i članka 25. Statuta, Zavod za javno zdravstvo Istarske županije - Istituto di sanità pubblica della Regione Istriana objavljuje
JAVNI NATJEČAJ za zasnivanje radnog odnosa na radnom mjestu

1. Stručni suradnik – magistar biologije/ekologije/ ili magistar inženjer biotehnologije ili magistar istraživanja i razvoja lijekova u Službi za zdravstvenu ekologiju, na određeno vrijeme radi zamjene radnice odsutne s osnove bolovanja i korištenja rodiljnog/roditeljskog dopusta, uz uvjet probnog rada od dva mjeseca, (m/ž), jedan izvršitelj/ica

Stručni uvjeti - završen sveučilišni diplomski studij (s tim izjednačen VSS) iz područja djelatnosti Službe
- najmanje jedna godina radnog staža u struci
- poznavanje rada na računalu
- vozački ispit “B” kategorije

U prijavi/zamolbi na javni natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona te po mogućnosti adresu elektroničke pošte).

Uz prijavu/zamolbu treba priložiti slijedeće dokaze o ispunjavanju uvjeta iz natječaja:
- životopis
- preslik domovnice
- preslik dokaza o završenom stupnju obrazovanja
- preslik vozačke dozvole „B“ kategorije
- potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (ne starija od 30 dana od dana objave natječaja)

Sve isprave kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz javnog natječaja mogu se priložiti u neovjerenom presliku, a prije izbora kandidat/kinja predočit će izvornik ili ovjereni preslik.

Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno uz prijavu priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu. Kandidat/kinja koji/a može ostvariti pravo prednosti kod prijma u državnu službu sukladno članku 101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji (Narodne novine 121/2017), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata (Narodne novine broj 33/92, 77/92, 27/93, 58/93, 2/94, 76/94, 108/95, 108/96, 82/01 i 103/03 i 148/13), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom (Narodne novine broj 157/13 i 152/14) i članku 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina (Narodne novine broj 155/02, 47/10, 80/10 i 93/11), dužan/a se u prijavi na javni natječaj pozvati na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom101. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji uz prijavu na natječaj dužan/a je priložiti, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843. Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti prilikom zapošljavanja u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom uz prijavu na natječaj dužan/a je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola na temelju članka 13. stavka 2. Zakona o ravnopravnosti spolova (Narodne novine broj 82/08, 69/17).
Osobe koje ne podnesu pravovremene i uredne prijave ili ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja ne smatraju se kandidatima prijavljenim na javni natječaj. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.
Za kandidate/kinje prijavljene na javni natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete, može se provesti stručni razgovor (intervju). Eventualni pozivi radi provjere stručnih i radnih sposobnosti kandidata, obavijesti vezane za tijek natječaja te rezultati natječaja bit će objavljeni na web-stranicama www.zzjziz.hr, odjeljku „zapošljavanje“ te kandidati neće biti pisano obavještavani.
Sukladno odredbama Uredbe (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, prijavom na javni natječaj kandidat daje privolu Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u prijavi na javni natječaj te dostavljenoj dokumentaciji, u svrhu provedbe natječaja. Prijavom na javni natječaj kandidati su suglasni sa javnom objavom osobnih podataka (ime i prezime) na internetskoj stranici Zavoda, u svrhu obavještavanja o rezultatima natječaja i/ili prethodnog testiranja/intervjua.

Prijave na natječaj se, s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja, dostavljaju na adresu: Zavod za javno zdravstvo Istarske županije, Nazorova 23, 52100 Pula ili se mogu predati osobno u urudžbeni zapisnik na adresi u Puli, Nazorova 23, tijekom radnog vremena od 07 do 15 sati (pauza 10-10,30) s naznakom: „NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO BROJ____“ (navesti broj radnog mjesta za koje se podnosi prijava).

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama.

Zavod za javno zdravstvo Istarske županije zadržava pravo poništenja natječaja/dijela natječaja, odnosno pravo ne odabrati nijednog kandidata, bez obveze obrazlaganja svoje odluke i bez ikakve odgovornosti prema kandidatima.
Obavijest o odabiru kandidata biti će javno objavljena na web stranici www.zzjziz.hr, odjeljku „Zapošljavanje kadrova“ u roku od 30 dana od isteka roka za podnošenje prijava.

Poslodavac


Poslodavac: ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO ISTARSKE ŽUPANIJE
Kontakt:
  • pismena zamolba: Nazorova 23, 52100 Pula



Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 09.05.2019.
Datum izmene oglasa: 10.05.2019.
Pregleda: 31
Šifra oglasa: 43086

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas