Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Strukovni učitelj/strukovna učiteljica - vrtlar/vrtlarica

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis

STRUKOVNI UČITELJ/STRUKOVNA UČITELJICA – VRTLAR/VRTLARICA


Radno mjesto


Mjesto rada: LEPOGLAVA, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; povećan opseg posla
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 27.7.2018.
Natječaj vrijedi do: 4.8.2018.

Posloprimac


Razina obrazovanja:
  • Srednja škola 3 godine
  • Srednja škola 4 godine

Stručni ispiti: Potreban položen stručni ispit; državni stručni ispit
Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Na temelju članka 61. stavak 6. i 8 Zakona o državnim službenicima („Narodne novine“, broj 92/05., 107/07., 27/08., 34/11., 49/11., 150/11., 34/12., 49/12 - pročišćeni tekst, 37/13., 38/13., 01/15., 138/15. i 61/17.), uz suglasnost Uprave za zatvorski sustav i probaciju Ministarstva pravosuđa, KLASA: 112-02/18-01/1344, URBROJ: 514-08-01-03-02-01-18-34 od 17. srpnja 2018. godine i Planu prijama u državnu službu u tijela državne uprave i stručne službe i urede Vlade Republike Hrvatske za 2018. godinu („Narodne novine“, broj 43/18 i 52/18), Kaznionica u Lepoglavi objavljuje

OGLAS
za prijam u državnu službu na određeno vrijeme

ODJEL ZA RAD I STRUKOVNU IZOBRAZBU ZATVORENIKA
Odsjek poljoprivredna radionica i gospodarenje otpadom te proizvodnja i prodaja toplinske i električne energije
  • Strukovni učitelj – vrtlar m/ž – 1 izvršitelj/ica – zbog obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao - na vrijeme od 1 godine

  • Stručni uvjeti:
    • Srednja stručna sprema poljoprivredne struke – vrtlar/ica
    • najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
    • položen državni stručni ispit.

    Osim navedenih stručnih uvjeta kandidati/kinje trebaju ispunjavati i opće uvjete za prijam u državnu službu u smislu odredbi članka 48. Zakona o državnim službenicima.

    U državnu službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 49. Zakona o državnim službenicima.

    Na oglas se ravnopravno mogu javiti osobe oba spola.

    Na oglas se mogu javiti osobe koje nemaju položen državni stručni ispit, a primljeni kandidat u državnu službu dužan ga je položiti u roku od 6 (šest) mjeseci po isteku probnog rada.

    Osoba se prima u državnu službu uz obvezan probni rad od 2 mjeseca.

    U prijavi na oglas potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (osobno ime, datum i mjesto rođenja, adresu stanovanja, broj telefona, te po mogućnosti adresa elektroničke pošte), i naziv radnog mjesta na koje se osoba prijavljuje.

    Prijavu je potrebno vlastoručno potpisati.

    Uz prijavu kandidati su dužni priložiti:
  • životopis,
  • dokaz o hrvatskom državljanstvu (preslik osobne iskaznice, vojne iskaznice, putovnice ili domovnice),
  • dokaz o stečenoj stručnoj spremi (preslik svjedodžbe za radna mjesta pod red. brojem 1., 3., 4. i 5. i diplome za radno mjesto pod red. brojem 2.) ,
  • za radno mjesto pod red. brojem 1) – preslika vozačke dozvole za B kategoriju,
  • dokaz o ukupnom radnom iskustvu i iskustvu na odgovarajućim poslovima:
  • preslika radne knjižice odnosno elektronički zapis i/ili potvrda o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje
  • preslika ugovora o radu ili preslik ugovora o djelu iz članka 62. stavak 1. Zakona o državnim službenicima ili rješenje o rasporedu ili potvrdu poslodavca (koja mora sadržavati vrstu poslova koju je obavljao i vremenska razdoblja u kojem je kandidat obavljao navedene poslove).
  • preslik uvjerenja o položenom državnom stručnom ispitu (ako je položen).

  • Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a prije izbora kandidata predočiti će se izvornik.

    Kandidat/kinja koji/a ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužan/na je pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje samo pod jednakim uvjetima propisanim Zakonom.

    Osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti, moraju se u prijavi pozvati na to pravo, odnosno priložiti propisane dokaze o tom statusu.

    Osoba koja ne podnese pravovremenu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas.

    Kandidat/kinja koji može ostvariti pravo prednost kod prijama u državnu službu pri zapošljavanju prema članku 101. Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“, broj 121/2017.), članku 48.f Zakona o zaštiti vojnih i civilnih invalida rata („Narodne novine“, broj 33/92., 77/92., 27/93., 58/93., 2/94., 76/94., 108/95., 108/96., 82/01., 103/03. i 148/13.), članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“, broj 157/13. i 152/14.) i članku 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina („Narodne novine“, broj 155/02., 47/10., 80/10. i 93/11.), dužan/na se u prijavi na oglas pozvati na to pravo te ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje samo pod jednakim uvjetima.

    Kandidat/kinja koji se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 101. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji uz prijavu na oglas dužan je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva hrvatskih branitelja: https:// branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

    Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u sladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom („Narodne novine“, broj 157/13. i 152/14.) uz prijavu na oglas dužan/na je, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

    Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa člankom 22. Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina („Narodne novine“, broj 155/02., 47/10., 80/10. i 93/11.), uz prijavu na oglas, pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, nije dužan/na dokazivati svoj status pripadnika nacionalne manjine.

    Potpunom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedenu u ovom oglasu. Osoba koja ne podnese pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa neće se smatrati kandidatom prijavljenim na oglas.

    Komisiju za provedbu oglasa (u nastavku teksta: Komisija) imenuje upravitelj Kaznionice u Lepoglavi.

    Komisija utvrđuje listu kandidata prijavljenih na oglas koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa, a čije su prijave pravodobne i potpune i kandidate/kinje s te liste upućuje na razgovor (intervju).

    Kandidat/kinja koji nije pristupio intervjuu više se ne smatra kandidatom/kinjom postupku.

    Izabrani/a kandidat/kinja pozvat će se da u primjerenom roku, a prije donošenja rješenja o prijmu u državnu službu dostavi uvjerenje nadležnog suda da se protiv njega/nje ne vodi kazneni postupak, kao i uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova radnog mjesta te druge izvornike drugih dokaza o ispunjavanju formalnih uvjeta iz oglasa. Nedostavljanje traženih isprava smatra se odustankom od prijama u državnu službu. Troškove izdavanja uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti snosi Kaznionica u Lepoglavi.

    Oglas će biti objavljen na web-stranicama Ministarstva uprave Republike Hrvatske (www.uprava.gov.hr), Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske (www.pravosudje.hr) i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (www.hzz.hr), te oglasnoj ploči Kaznionice u Lepoglavi.

    Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se poštom ili neposredno u roku od 8 dana od dana objave oglasa na web-stranici Ministarstva uprave Republike Hrvatske (www.uprava.gov.hr) na adresu:

    Ministarstvo pravosuđa, Uprava za zatvorski sustav i probaciju, Kaznionica u Lepoglavi, Hrvatskih pavlina 1, 42250 Lepoglava s naznakom „ZA OGLAS – navesti radno mjesto NE OTVARATI“.

    Opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći i način provođenja intervjua biti će objavljeni na web stranici Ministarstva uprave (https://uprava.gov.hr) i web-stranici Ministarstva pravosuđa (https://mprh.gov.hr) istovremeno s objavom oglasa.

    Vrijeme i mjesto intervjua objaviti će se na web stranici Ministarstva uprave (https://uprava.gov.hr) i web-stranici Ministarstva pravosuđa (https://mprh.gov.hr) i na oglasnoj ploči Kaznionice u Lepoglavi, najmanje 5 dana prije održavanja intervjua.

    O rezultatima oglasa kandidati/kinje će biti obaviješteni objavom rješenja o prijamu u državnu službu na određeno vrijeme izabranog kandidata na web stranici Ministarstva uprave (https://uprava.gov.hr) i web-stranici Ministarstva pravosuđa (https://mprh.gov.hr).

    Dostava rješenja svim kandidatima smatra se objavljenom istekom osmog dana od objave na web stranici Ministarstva uprave.

    Ako se na oglas ne prijave osobe koje ispunjavaju propisane i objavljene uvjete, odnosno ako prijavljeni kandidati ne zadovolje na intervjuu, upravitelj Kaznionice u Lepoglavi će obustaviti postupak po ovom oglasu.

    Poslodavac


    Poslodavac: KAZNIONICA U LEPOGLAVI
    Kontakt:
    • osobni dolazak: HRVATSKIH PAVLINA 1, 42250 LEPOGLAVA
    • pismena zamolba: Hrvatskih pavlina 1, 42250 Lepoglava


    Info

    Kategorija: Radna mesta
    Vrsta oglasa: Potražnja
    Cena: na upit
    Država: Hrvatska
    Datum objave oglasa: 27.07.2018.
    Datum izmene oglasa: 28.07.2018.
    Pregleda: 29
    Šifra oglasa: 39831

    Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas