Subvencije u poljoprivredi

Kontaktiraj

Kontakt - Nenad Trifunovic

tel: 060/5576565 ili 064/8186001
e-mail: ipacons021@gmail.com

pogledaj sve oglase korisnika

Cena: na upit

Opis

Naše usluge:

  • PRAĆENJE SVIH KONKURSA - pratimo sve vrste konkursa vezanih za fizička lica, gazdinstva, preduzetnike, mala i srednja preduzeća, udruženja i zadruge. Obaveštavamo potencijalne korisnike o uslovima neophodnim za učestvovanje na određenim konkursima
  • PRIPREMA KONKURSNE DOKUMENTACIJE - vršimo pripremu konkursne dokumentacije, skupljanjem svih neophodnih uverenja i potvrda sa popunjavanjem neophodnih obrazaca. Tumačimo sve pravilnike i postojeće uredbe vezane za apliciranje. 
  • IZRADA BIZNIS PLANOVA ZA IPARD - svi poljoprivredni proizvođači mogu da konkurišu za dobijanje bespovratnih finansijskih sredstava iz IPARD fonda Evropske unije, što je naročito važno da na ovaj način realizuju investicije na svom gazdinstvu uz siguran povraćaj od 50-80% uloženih sredstava.

O nama:

Ipacons je osnovan sa ciljem i željom da pomogne i olakša pristup bespovratnim sredstvima svim potencijalnim investitorima za sve vrste investicionog ulaganja u Poljoprivredi kso i u Privredi.

Pouzdanost i stručnost našeg tima svakodnevno dokazujemo našim uspešno sprovodenim projektima kao i velikim brojem zadovoljnih korisnika.

Analiza poslovanja svakog našeg korisnika predstavlja ključni deo saradnje sa klijentima. Dajemo glavne smernice kao i stručne savete gde,kako i na koji način da realizuju svoje investicije sa mogućnošću da izvrše povrat određenih sredstava u visini od 50-80% konkursianjem na javne pozive.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Okrug: Južnobački okrug, Vojvodina
Datum objave oglasa: pre 6 meseci
Pregleda: 48
Šifra oglasa: 41857

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas