Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Tehnički/a suradnik/ca u poljoprivredi

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: POREČ-PARENZO, ISTARSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; upražnjeni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: Djelomično
Natječaj vrijedi od: 4.10.2019.
Natječaj vrijedi do: 3.11.2019.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu

Posloprimac


Razina obrazovanja: Srednja škola 4 godine
Radno iskustvo: Nije važno
Ostale informacije: Poželjno iskustvo u radu s poljoprivrednom mehanizacijom.

Institut za poljoprivredu i turizam, Karla Huguesa 8, Poreč, raspisuje

NATJEČAJ

za izbor na radno mjesto:
1. znanstveni suradnik, područje biotehničkih znanosti, polje prehrambena tehnologija, 1 izvršitelj, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu
Uvjeti: Pristupnici moraju ispunjavati uvjete propisane člankom 41. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i uvjete propisane Pravilnikom o dodatnim uvjetima za izbor na znanstvena radna mjesta (dostupan na mrežnim stranicama Instituta http://www. iptpo.hr) te imati proveden izbor u znanstveno zvanje znanstveni suradnik u području biotehničkih znanosti, polje prehrambena tehnologija.
Prednost će imati osobe čija je znanstvena djelatnost usmjerena na karakterizaciju prehrambenih proizvoda, s naglaskom na primjenu suvremenih instrumentalnih metoda te koje posjeduju višegodišnje iskustvo rada na znanstvenim projektima koji obuhvaćaju tražene kompetencije, iskustvo rada u analitičkom laboratoriju za analizu prehrambenih proizvoda, s izvrsnim poznavanjem analitičkih protokola vezanih uz bioaktivne spojeve, kao i iskustvo u obradi i modeliranju podataka pomoću multivarijantnih statističkih metoda.
Uz prijavu treba priložiti: životopis, dokaz o akademskom stupnju doktora znanosti, dokaz o znanstvenom zvanju u području biotehničkih znanosti, polje prehrambena tehnologija, sažetak znanstvene djelatnosti i dokaze o ispunjavanju uvjeta iz Pravilnika o dodatnim uvjetima za izbor na znanstvena radna mjesta u Institutu.
2. poslijedoktorand, područje biotehničkih ili prirodnih znanosti, 1 izvršitelj, za rad na projektu „Bioraznolikost i molekularno oplemenjivanje bilja“ KK.01.1.01.0005, na određeno vrijeme do 30. studenog 2022. godine
Uvjeti: Pristupnici moraju ispunjavati uvjete propisane člankom 43. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju te ispunjavati sljedeće uvjete:
  • završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij iz područja biotehničkih ili prirodnih znanosti,
  • akademski stupanj doktora znanosti iz područja biotehničkih ili prirodnih znanosti,
  • aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu,
  • posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.
    Uz prijavu treba priložiti: životopis, odgovarajuću diplomu, dokaz o akademskom stupnju doktora znanosti i sažetak znanstvene i stručne djelatnosti s popisom radova.
    U slučaju potrebe provest će se testiranje znanja i sposobnosti kandidata.
    Pristupnici koji su visokoškolsku kvalifikaciju stekli u inozemstvu, trebaju uz prijavu priložiti rješenje o priznavanju inozemne visokoškolske kvalifikacije izdano od Agencije za znanost i visoko obrazovanje.
    3. tehnički suradnik u poljoprivredi, 1 izvršitelj, za rad na Pokusnom poljoprivrednom imanju, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, uz probni rad od dva mjeseca
    Uvjet: SSS poljoprivredne struke
    Uz prijavu je potrebno priložiti: životopis i dokaz o stručnoj spremi.
    Poslodavac pridržava pravo pozvati kandidate na razgovor i provesti provjeru vještina u radu na pokusnom poljoprivrednom gospodarstvu.
Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema posebnim propisima, dužni su o tome dostaviti odgovarajuće dokaze.
Pristupnici koji se pozivaju na pravo prednosti prilikom zapošljavanja prema Zakonu o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, uz prijavu na natječaj dužni su priložiti i sve potrebne dokaze prema navedenom Zakonu, dostupne na internetskoj adresi Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.
Na natječaj se, pod jednakim uvjetima, imaju pravo javiti osobe oba spola.
Rok za podnošenje prijava na natječaj je 30 dana od dana objave u Narodnim novinama. Nepotpune i zakašnjele prijave neće se razmatrati.
Prijave se dostavljaju na adresu: Institut za poljoprivredu i turizam, Karla Huguesa 8, 52440 Poreč, s naznakom «Za natječaj » uz navođenje naziva radnog mjesta.
O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni objavom na web stranici Instituta www.iptpo.hr.


URBROJ: 0147-19-547
Poreč, 2. listopada 2019.

Institut za poljoprivredu i turizam
Ravnatelj

dr. sc. Dean Ban v.r.








Poslodavac


Poslodavac: INSTITUT ZA POLJOPRIVREDU I TURIZAM
Kontakt:
  • pismena zamolba: Karla Huguesa 8, 52440 Poreč



Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 04.10.2019.
Datum izmene oglasa: 05.10.2019.
Pregleda: 54
Šifra oglasa: 44690

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas