Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

VIŠI STRUČNI SURADNIK/VIŠA STRUČNA SURADNICA 1 ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I PRIRODE (RIJEKA)

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Cena: na upit

Opis

Radno mjesto Mjesto rada: RIJEKA, PRIMORSKO-GORANSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na određeno; zamjena
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Način rada: Smjena - prijepodne
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 23.6.2017.
Natječaj vrijedi do: 3.7.2017.
Uvjeti na radnom mjestu: Rad na jednom mjestu
Posloprimac Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Strani jezici: Engleski jezik
Informatička znanja: Potrebno poznavanje osnova informatike
  • word
  • excel
  • internet

Radno iskustvo: 1 godinu
Ostale informacije: Opis poslova: izrada dokumenata zaštite prirode, okoliša i održivog razvitka Stručni uvjeti:
  • magistar struke ili stručni specijalist biologije, ekologije ili održivog razvitka,
  • najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,
  • znanje engleskog jezika,
  • poznavanje rada na računalu,
  • položen državni stručni ispit.
Natjecati se mogu i kandidati koji su prema ranijim propisima stekli visoku stručnu spremu odgovarajuće struke. Pored stručnih uvjeta za prijam u službu, kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u službu utvrđene člankom 12. Zakona (punoljetnost, zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima te hrvatsko državljanstvo). U službu ne mogu biti primljene osobe za koje postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona. Na oglas se mogu javiti osobe oba spola. Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit uz obvezu da ispit polože u zakonskom roku. Ako kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu dužan je u prijavi na oglas pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju dokazuju to rješenjem ili potvrdom o priznatom statusu i potvrdom o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje izdanom u vrijeme trajanja ovog oglasa, te dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.). Za kandidate prijavljene na oglas koji ispunjavaju formalne uvjete oglasa, provest će se prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua. Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti, smatrat će se da je povukao prijavu na oglas. Na web stranici Grada Rijeke (www.rijeka.hr) i oglasnim pločama Grada Rijeke (Titov trg 3 i Trpimirova 2) objavit će se opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta, način i vrijeme obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, područje provjere, te pravni i drugi izvori za pripremanje kandidata za tu provjeru. Na istoj web stranici i oglasnim pločama objavit će se vrijeme održavanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata, najmanje 5 dana prije održavanja provjere. Intervju se provodi samo s kandidatima koji su ostvarili najmanje 50% bodova iz pisanog testiranja. Kandidati su, uz prijavu na natječaj, obvezni priložiti:
  • životopis,
  • dokaz o stručnoj spremi (presliku diplome),
  • dokaz o hrvatskom državljanstvu (presliku domovnice ili osobne iskaznice),
  • presliku svjedodžbe o položenom državnom stručnom ispitu (ukoliko kandidati imaju položen državni stručni ispit),
  • dokaz o poznavanju engleskog jezika (presliku indeksa, potvrde, uvjerenja i sl.),
  • dokaz o ukupnom radnom iskustvu (ispis elektroničkog zapisa podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ili potvrda o podacima evidentiranim u evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje),
  • dokaz o radnom iskustvu ostvarenom na odgovarajućim poslovima u trajanju od najmanje jedne godine, koji sadrži vrstu poslova koju je kandidat obavljao, vrstu stručne spreme tih poslova i razdoblje u kojem je obavljao te poslove (preslika ugovora, rješenja ili potvrde poslodavca), a koje je evidentirano u elektroničkom zapisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje,
  • uvjerenje da se protiv kandidata ne vodi istražni ili kazneni postupak (ne starije od tri mjeseca),
  • vlastoručno potpisanu izjavu da za prijam u službu ne postoje zapreke iz članka 15. i 16. Zakona (izjavu nije potrebno ovjeravati).
Uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti dostavlja izabrani kandidat po obavijesti o izboru, a prije donošenja rješenja o prijmu u službu. Prijave na oglas podnose se u roku od 8 dana od dana objave oglasa na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje na adresu: Grad Rijeka, Direkcija za opće i kadrovske poslove – 51000 Rijeka, Trpimirova 2/IV. Prijave se mogu dostaviti i u Pisarnicu Grada Rijeke, Titov trg 3 ili Trpimirova 2. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u ovom oglasu. Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz ovog oglasa, ne smatra se kandidatom prijavljenim na oglas i njezina se prijava neće razmatrati. Osobi koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz oglasa, dostavit će se pisana obavijest. O rezultatima oglasa kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.
Poslodavac Poslodavac: GRAD RIJEKA
Kontakt: pismena zamolba: Korzo 16, 51 000 Rijeka

Info

Kategorija: Radna mesta
Vrsta oglasa: Potražnja
Cena: na upit
Datum objave oglasa: 21.06.2017.
Pregleda: 102
Šifra oglasa: 34434

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas