Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Motokultivator
  • 09.12.2018. 17:00

Motokultivator za povrtare sa Micubiši motorom

Kompanija Asia Technology Co. razvila je višenamenski motokultivator u modelima AMC-880SM, 880S, 800S, 900, 900SM koji je pogodan od poslova pravljenja rovova za uzgoj povrća, kultiviranja, pa do postavljanja folija.

Foto: Youtube/screenshot
  • 512
  • 18
  • 0

Azijska firma Asia Technology Co. razvila je višenamenski motokultivator u modelima AMC-880SM, 880S, 800S, 900, 900SM koji je pogodan od poslova pravljenja rovova za uzgoj povrća, kultiviranja, pa do postavljanja folija.

Neke od karakteristika ovog višenamenskog kultivatora su:

  1. Rotacioni poklopac prilagodljive širine - u skladu s vašim radnim uslovima, širinu rotirajućeg gornjeg pokrova možete podesiti za 580 mm ili 900 mm kako biste prilagodili raspršivanje zemlje u skladu sa njenim kvalitetom.
  2. Najveći multifunkcionalni menjač sa stepenima prenosa napred/nazad - mašina sa četiri nivoa napred i dva nazad osigurava raznovrsne radove bez podešavanja kućišta lančanika, za razliku od ostalih sličnih proizvoda na tržištu.
  3. Možete prebaciti položaj ručke za upravljanje prema radnom stanju. S obzirom na to da ručka može ići do 90 stepeni, vrlo je prikladna za padine.
  4. Sa najnovijim elektronskim motorom Micubiši (Mitsubishi) OHV-a od 4,8 kW, vibracije i buka su na vrlo niskom nivou. Čak i starije osobe mogu jednostavno da pokrenu ovu mašinu.
  5. Jednostavno priključenje i otklanjanje priključnih uređaja.
  6. Radno kvačilo - možete uključiti ili isključiti kultivator dok držite ručku. Sigurno je i prikladno kada se približite dvema stranama polja koja su pod pravim uglo.

Kako mašina izgleda u radu, pogledajte u video prilogu:

Video: Youtube/Asia Technology Co.,LTD


Tagovi

Višenamenski kultivator Asia Tech Co Poljoprivreda Motokultivator Folije Kultiviranje AMC


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Prema podacima iz eAgrara, svaki sedmi poljoprivrednik potpada u kategoriju “mladih”. Da raste broj onih koji žive od poljoprivrede u Srbiji, a imaju ispod 40 godina, potvrdila je ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković. Prema njenim reč... Više [+]