Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 10.08.2015. 09:20

Pola milijuna kuna za poljoprivrednu opremu

Nastavljaju se odobrene IPARD isplate. Za više od petsto tisuća kuna, jedan međimurski OPG nabavio je opremu i strojeve za sadnju i preradu povrća.

  • 475
  • 71
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obiteljskom poljoprivredno gospodarstvu Debelec Nikole iz Gornjeg Kraljevca u Međimurskoj županiji isplaćeno je 524.704,38 kuna za nabavku opreme na poljoprivrednom gospodarstvu i to boks palete, dizelski agregat s motornom pumpom, sustav za navodnjavanje s plastičnim cijevima s raspršivačima i prskalicama, plug, ogrtač, roto drljača, rasipač umjetnog gnojiva i sadilicu. Ovaj OPG bavi se uzgojem dinja, lubenica, korjenastog i gomoljastog povrća.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 OPG Debelec Nikola Gornji Kraljevec Međimurska županija Agregat s pumpom Navodnjavanje Roto drljače


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]