Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Šafram
  • 21.08.2017. 16:30

Posjetite Šaframov Dan Paprike

Tvrtka Šafram poziva vas na edukaciju o začinskoj paprici koja će se održati u petak, 25. kolovoza 2017. godine u općini Lukač, u Mjesnom odboru Turanovac. Početak je u 10 sati.

  • 1.103
  • 252
  • 0

Tvrtka Šafram poziva vas na edukaciju o začinskoj paprici koja će se održati u petak, 25. kolovoza 2017. godine u općini Lukač, u Mjesnom odboru Turanovac, adresa Trg bana Jelačića 12, s početkom u 10 sati.

Budući da postoji veliki interes za proizvodnjom začinske paprike, organizirana je edukacija u trajanju od sat vremena. Priču o začinskoj paprici prezentirati će proizvođači sjemena. Nakon toga biti će vremena za razgovor sa stručnim vodstvom u kojem će posjetitelji dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice.

Tvrtka Šafram će zatim povesti posjetitelje na polje njihovog kooperanta kako bi posjetitelji mogli vidjeti sklop začinske paprike, kako se sadi, koliki je međuredni razmak, prinos po biljci i slično.

Veliki je interes za proizvodnjom začinske paprike

Upiti su u Šafram stizali iz cijele Hrvatske, što ih posebno raduje i zahvalni su na tomu, međutim, ovo je kultura koja provjereno uspjeva u Slavoniji, Baranji i Podravini, pa pozivaju sve zainteresirane da i tu stavku uzmu u obzir. .

Pozivaju se svi zainteresirani, postojeći i potencijalni kooperanti, 25.08. u Turanovac da iz prve ruke saznaju više o proizvodnji začinske paprike!


Tagovi

Šafram Začinska paprika Kooperanti


Partner

Šafram d.o.o.

Oranice 118, 10090 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 38 84 350, e-mail: safram@safram.hr web: http://www.safram.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]