Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ICL Specialty Fertilizers
  • 07.08.2017. 13:30

Agroleaf Power folijarna gnojiva za jače biljke!

Agroleaf Power folijarna gnojiva posebno su pogodna za održavanje dobrobiti biljaka. Kroz redovnu primjenu mogu osigurati sveukupne zdravstvene uvjete i ojačati biljke!

Foto: Goodmoments/bigstockphoto.com
  • 1.168
  • 191
  • 0

Upotreba folijarnog gnojiva izuzetno je učinkovita metoda za nadopunjavanje nutrijenata tla. Agroleaf Power folijarna gnojiva tvrtke ICL Specialty Fertilizers posebno su pogodna za održavanje dobrobiti biljaka. Kroz redovnu uporabu mogu osigurati sveukupne zdravstvene uvjete i ojačati biljke da budu manje sklone bolestima, manje podložne agensima patogena i, u slučaju bolesti, troškovi štete bit će niži i vrijeme suzbijanja kraće.

Kakvi su to "dodatni" rezultati? Može se smatrati da gnojivo donosi pozitivne promjene isključivo u smislu asimilacije hranjivih tvari biljkama. Međutim, folijarna gnojiva Agroleaf Power proizvedena su s posebnim sadržajem. Koristeći ih, biljke će dobiti samo čiste hranjive tvari, bez neželjenih tvari ili nepotrebnih transportera koji mogu biti štetni. Čistoća aktivnih sastojaka omogućuje upotrebu folijarnih gnojiva u visokim koncentracijama bez opasnosti od spaljivanja. Sadržaj proizvoda uključuje dva posebna aditiva.

Visok sadržaj mikro i makronutrijenata

Prvi, pod nazivom M-77, je paket kelata, koji sa sadržajem posebnih sastojaka omogućuje bolji pristup hranjivim tvarima (npr. veći pH, višu razinu soli), čak i u manje povoljnim uvjetima. Drugi spoj, DPI, stimulira fotosintetsku aktivnost, koja se može održavati kroz nekoliko dana. Kao rezultat, hranjive tvari dostižu biljke brže i sigurnije, a blagotvorni učinak može se promatrati i nakon 1-3 dana.

Folijarna gnojiva Agroleaf Power imaju visok sadržaj makronutrijenata (NPK) i puni paket mikronutrijenata. Nije slučajno da svi proizvodi u ovoj obitelji folijarnih gnojiva sadrže sve hranjive tvari. Ovaj pristup slijedi Liebigov zakon o minimumu, načelo skladne gnojidbe, pretpostavljajući da će biljke asimilirati hranjive tvari na osnovi tvari prisutne na najnižoj koncentraciji u tlu. To znači da nije dovoljno usredotočiti se na jedan element, a također treba uzeti u obzir i ionsku ravnotežu. Folijarno gnojivo aktivira enzimske procese unutar biljke koji nam pomažu kontrolirati vegetativni ciklus. U tu svrhu potrebni su svi mikronutrienti.

Redovnom primjenom do najboljih rezultata!

Korisno je koristiti proizvode Agroleaf Power folijarna gnojiva redovito tijekom vegetativnih i proizvodnih faza. Njihova redovna uporaba može biti učinkovita i isplativa, čak i u odsutnosti fitosanitarnih proizvoda. Biljke će stalno održavati svoje najbolje stanje, pokazujući poboljšanje kvalitete i količine proizvodnje, a troškovi vezani za tretiranje bit će smanjeni.

Za više informacija o Agroleaf Power folijarnim gnojivima, obratite se tvrtki ICL Specialty Fertilizers na jedan od niže navedenih kontakata, a podatke o učinkovitosti folijarnog gnojiva na povećanja proizvodnje i do 9% možete pogledati OVDJE.

Foto: Goodmoments/bigstockphoto.com


Tagovi

ICL Agroleaf Power Folijarno gnojivo Prinos Kvaliteta Makronutrijenti Mikronutrijenti


Partner