Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Podravka
  • 11.03.2016. 10:30

Integracija Žita u Grupu Podravka

Predsjednik Uprave slovenskog Žita ostaje dosadašnji Janez Bojc kojemu se u Upravi priključuje samo jedan novi član, Milan Tadić, stariji potpredsjednik Podravke za Adria regiju.

Foto: Podravka
  • 662
  • 65
  • 0

Nastavljena je integracija slovenskog Žita u sustav Grupe Podravka. Poptuni učinci toga procesa očekuju se 2019. godine i procjenjuju se na oko pet milijuna eura na razini EBITDA Grupe Podravka, izvijestili su iz Podravke.

Nakon što je nedavno hrvatska Podravka postala stopostotnim vlasnikom slovenskog Žita, Nadzorni odbor te tvrtke dao je suglasnost i na stjecanje poslovnog udjela ljubljanske Podravke od strane Žita čime je službeno označen početak integracijskog procesa slovenskog Žita u sustav Grupe Podravka.

Novi predsjednik NO Žita Zvonimir Mršić!

Novim predsjednikom Nadzornog odbora (NO) slovenog Žita tako je imenovan aktualni predsjednik Uprave Podravke Zvonimir Mršić, dok će na mjestu predsjednika Žita ostati dosadašnji Janez Bojc kojemu se priključuje još jedan član, Milan Tadić, stariji potpredsjednik Podravke za Adria regiju.

Iz dosadašnje Uprave slovenske tvrtke sporazumno su odstupila tri člana Erik Žunič, Sandi Švoljška i Peter Rajačič što je odobrio i NO slovenskog Žita. Svi dosadašnji članovi Uprave ove tvrtke ostaju raditi kao izvršni direktori, a novu Upravu, prema odluci NO, činiti će dva člana.

Foto: Podravka


Tagovi

Podravka Žito Hrvatska Slovenija Ljubljana Koprivnica Zvonimir Mršić Milan Tadić Janez Bojc


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)