Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Superior Taste Award
  • 16.06.2017. 15:30

"Iskon ulje" - izbor svetskih šefova kuhinje

Jestivo suncokretovo ulje "Iskon" ovojilo je po drugi put prestižno priznanje "Superior Taste Award".

Foto: Victoriagropu
  • 823
  • 39
  • 0

Jestivo suncokretovo ulje "Iskon" ovojilo je po drugi put prestižno priznanje "Superior Taste Award", koje dodeljuje Međunarodni institut za ukus i kvalitet iTQi (International Taste and Quality Institute).

Žiri u sastavu 125 kuvara i eksperata za ocenjivanje ukusa iz 15 najpoznatijih evropskih kulinarskih udruženja "na slepo" je ocenjivao: ukus, teksturu, miris, izgled i opšti utisak prilikom konzumiranja.

Nagradu je u Briselu primio Srđan Popov, generalni direktor kompanije "Viktorijaoil", koja posluje u sastavu Viktorija grupe.

"Ovom nagradom je potvrđen kontinuitet u visokom kvalitetu i odličnim senzornim karakteristikama 'Iskon' ulja, zbog čega ga koriste čuveni restorani i ugostiteljski objekti kako u našoj zemlji tako i u inostranstvu, ali i domaćinstva", izjavio je Popov.

Foto: Victoriagropu


Tagovi

Srđan Popov Viktorijaoil Viktorija grupa Iskon ulje Nagrada


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nestvaran prizor na Fruškoj Gori

Koliko god da ste fizički spremni, Fruška Gora je uvek odličan izbor za odlazak u prirodu. Lagana šetnja, ozbiljno planinarenje, istraživanje, kampovanje, fotografisanje,...

Više [+]