Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 18.04.2015. 12:50

Za ulaganje u sektor mesa 7,3 milijuna kuna iz IPARD-a

Obiteljsko poduzeće Pisinium d.o.o., osnovano je 1995. godine s ciljem proizvodnje zdravih i ukusnih mesnih proizvoda. Godine iskustva, ulaganja u znanje, tehnologiju i tehniku, osiguralo je poduzeću zavidnu poziciju na tržištu, pa je vremenom postalo jedno od najperspektivnijih te vrste u zemlji.

Foto: depositphotos.com,
  • 223
  • 34
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 103 Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribljih proizvoda u svrhu restrukturiranja tih aktivnosti i dostizanja standarda zajednice.

Tvrtki Pisinium d.o.o. iz Pazina isplaćeno je 7.329.665,82 kuna za ulaganje u proizvodne pogone koji su rekonstruirani i nadograđeni, te time postali pogodni za rasijecanje i preradu mesa. Nabavljena je i oprema za skladištenje.

Zavidna pozicija na tržištu mesa

Obiteljsko poduzeće Pisinium d.o.o., osnovano je 1995. godine s ciljem proizvodnje zdravih i ukusnih mesnih proizvoda. Godine iskustva, ulaganja u znanje, tehnologiju i tehniku, osiguralo je poduzeću zavidnu poziciju na tržištu, pa je vremenom postalo jedno od najperspektivnijih te vrste u zemlji. I uprava i proizvodni pogoni nalaze se u Pazinu, odakle se proizvodi tvrtkinim transportnim vozilima dopremaju u sve dijelove zemlje.

"Naši kupci su veliki trgovački lanci, male obiteljske trgovine, ugostiteljski obrti, ali i neke od najvećih hotelskih tvrtki u zemlji. Proizvodni asortiman sastoji se od 50-ak vrsta trajnih i polutrajnih proizvoda kao i svježeg te smrznutog mesa. Posebno naglašavamo da su trajni proizvodi spremljeni po tradicionalnim istarskim recepturama. Zahvaljujući našim malim tajnama koje smo naslijedili od predaka, vjerujemo da će za naše proizvode još dugo biti mjesta na vašim stolovima", poručuju iz pazinskog Pisiniuma.

Foto: depositphotos.com, @artfotoss


Tagovi

Agencija za plaćanja Mjera 103 Pisinium d.o.o. Pazin Rekonstrukcija Pogoni Prerada mesa Skladištenje Mesni proizvodi Trgovački lanci Obiteljske trgovine Trajni i polutrajni proizvodi Svježe i smrznuto meso Tradicija Istarske recepture


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.