AgroKlub.rs

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Pretraga - Agroklub

Agroklub

Pretraga članaka za ključne reči: agroklub. Rezultati su poređani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Kakav Agroklub želite u budućnosti?

Agroklub 4.0
14.11.2016.

Kakav Agroklub želite u budućnosti?

Upravo pripremamo značajnije promene na modernizaciji sistema i kvaliteta sadržaja Agrokluba. To radimo s ciljem bolje informisanosti čitavog sektora poljoprivrede pa Vas pitamo: Šta možemo dodatno da uradimo kako bi Vam pružili još bolju uslugu? Želite li više informacija o nekim područjima poljoprivrede ili života u ruralnom prostoru? Želite... Kakav Agroklub želite u budućnosti?

Novi urednik na portalu Agroklub

Agroklub
30.10.2016.

Novi urednik na portalu Agroklub

Informacioni sistem Agroklub danas je dobio svog novog glavnog urednika portala www.agroklub.rs. Tu ulogu preuzela je novosađanka Marija Antanasković, po struci diplomirani inženjer poljoprivrede sa višegodišnjim novinarskim iskustvom i radom u agrarno-medijskoj branši. "Verujemo da će Agroklub u Srbiji ovim kadrovskom pojačanjem dobiti dimenziju... Novi urednik na portalu Agroklub

10.000 facebook fanova AgroKlub.rs

Društvene mreže
02.03.2016.

10.000 facebook fanova AgroKlub.rs

Priredili ste nam lep jubilej - 10 hiljada fanova Agroklub.rs facebook stranice. U manje od 9 meseci Vas više od 10 hiljada lajkovalo je i sada prati objave naše službene facebook stranice - stranice informacionog sistema Agroklub. Hvala Vam na tome i nadamo se da ste našli dovoljno korisnih informacija! "Drago nam je da naši čitaoci prepoznaju naš... 10.000 facebook fanova AgroKlub.rs

Dobitnici - Fotkaj i osvoji Agroklub majicu!

Dragi naši, srećan vam Svetski dan poljoprivrednika! :) Tokom proteklih dana imali ste priliku da učestvujete u našoj igri "Fotkaj i osvoji Agroklub majicu". Takmičenje je isteklo 12.10. u ponoć. Pošto ste pokazali izuzetno interesovanje, odlučili smo da nagradimo petoro učesnika! :) To su: Raca sa fotografijom "Vojvodina" (33 glasa); dacasg sa... Dobitnici - Fotkaj i osvoji Agroklub majicu!

Fotkaj i osvoji Agroklub majicu!

Svetski dan poljoprivrednika obeležava se 12. oktobra. Potiče još iz 19. veka, a posvećen je svim vrednim poljoprivrednicima, na koje bi mnogi trebalo da se ugledaju. Oktobar je odabran kao mesec u kome se bliži kraj žetve, odnosno početak nove sezone i sejanje ozimih useva. Tim povodom želimo da nekoga od vas obradujemo Agroklub majicom! Da biste... Fotkaj i osvoji Agroklub majicu!

S Agroklubom na Poljoprivredni sajam!

Novosadski sajam
05.05.2017.

S Agroklubom na Poljoprivredni sajam!

Agroklub vas i ove godine u saradnji sa Novosadskim sajmom vodi na 84. Međunarodni poljoprivredni sajam. Ukoliko želite da budete deo jednog od najvećih događaja u sektoru poljoprivrede u ovom delu Evrope, možete osvojiti 10 x 2 ulaznice. Međunarodni poljoprivredni sajam održaće se od 13. do 19. maja u Novom Sadu. Predstaviće se oko 1.500 izlagača... S Agroklubom na Poljoprivredni sajam!

S Agroklubom u svet interneta!

Sremci su kupili svoje ulaznice u svet interneta! Zahvaljujući Agenciji za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, tri proizvođača iz ovog dela Srbije dobili su svoje internet prezentacije. Mogućnost sopstvenog unosa sadržaja, moderni dizajn i 7.000 dinara za godinu dana, samo su neke od pogodnosti. Agencija prepoznala značaj Predstavnici Agencije... S Agroklubom u svet interneta!

Agroklub u 2016. godini

Retrospektiva
03.01.2017.

Agroklub u 2016. godini

Početak 2017. godine iskoristiću da se nakratko osvrnem na proteklu i na ono na šta sam direktno mogao uticati - promeniti ili poboljšati - Agroklub. Prethodna godina bila je planirana kao ekspanzijska i razvojna - i takva je i bila - zabeležili smo značajan rast dosega informacija i uticaja u sektoru agrara, a kreirali smo i neke nove i uzbudljive... Agroklub u 2016. godini

Baza Zaštitnih sredstava - novi servis Agrokluba

Novosti
06.10.2016.

Baza Zaštitnih sredstava - novi servis Agrokluba

Informacije u vezi sa Zaštitnim sredstvima možete pronaći na informacionom sistemu Agroklub! Ovih dana pod okriljem Agrokluba pokrenuta je nova baza korisnih informacija - Baza Zaštitnih sredstava. Servis predstavlja listu registrovanih sredstava za zaštitu bilja, koji je kreiran na osnovu javno dostupnih informacija o registrovanim preparatima na... Baza Zaštitnih sredstava - novi servis Agrokluba

Agroklub vas vodi na Poljoprivredni sajam!

Novosadski sajam
07.05.2016.

Agroklub vas vodi na Poljoprivredni sajam!

Agroklub vas ove godine u saradnji sa Novosadskim sajmom vodi na 83. Međunarodni poljoprivredni sajam. Ukoliko želite da budete deo jednog od najvećih događaja u oblasti agrara u ovom delu Evrope, možete osvojiti 5 x 2 ulaznice. Međunarodni poljoprivredni sajam, biće održan od 14. do 20. maja u Novom Sadu, a na toj manifestaciji predstaviće se oko... Agroklub vas vodi na Poljoprivredni sajam!

Više od 500.000 korisnika Agrokluba!

Ništa ne prodajemo, samo se hvalimo - kultni oglas je najprikladniji uvod u ovaj tekst. Danas se već više od 8 godina svakodnevno bavimo informacijama iz oblasti poljoprivredne proizvodnje i života u ruralnom prostoru kroz informacioni sistem Agroklub. Neprekidno pratimo tržište, a takođe i analiziramo posećenost naših stranica (Google Analytics)... Više od 500.000 korisnika Agrokluba!

Priča Agrokluba stigla do Afrike

Dulene
13.02.2016.

Priča Agrokluba stigla do Afrike

Priča o mladom dijasporcu Dejanu Milenkoviću koji pun entuzijazma pokušava da oživi selo svojih predaka, Dulene, i napravi novu destinaciju na mapi seoskog turizma, sticajem slučajnih okolnosti stigla je do samog juga Afrike. Dejana i njegovu Fejsbuk stranu o Dulenima, pronašla je istoimena devojka zahvaljujući priči koju je Agroklub objavio. Njeno... Priča Agrokluba stigla do Afrike

Lansirana Agroklub mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija
30.06.2015.

Lansirana Agroklub mobilna aplikacija

Želite li da nosite portal Agroklub sa sobom gde god da se nalazite? Želite li da budete informisani u svakom trenutku o novostima iz sveta poljoprivrede? Donosimo Vam dobre vesti! Kreirali smo za Vas mobilnu aplikaciju za iPhone i Android operativne sisteme. Ona je potpuno prilagođena za smartfon mobilne uređaje i tablet računare. Od sada su najnovije... Lansirana Agroklub mobilna aplikacija

Želiš li da pišeš za Agroklub?

Tražimo saradnike
17.06.2015.

Želiš li da pišeš za Agroklub?

Deo si događanja u životu sela i ruralnih prostora ili možda pratiš aktivnosti u oblasti poljoprivrede? Na adresu info@agroklub.rs pošalji nam elektronsko pismo koje sadrži tvoju kratku biografiju (objašnjenje tvoje povezanosti sa agrarom), te jedan tekst s pratećom fotografijom na temu poljoprivredne proizvodnje ili života sela i postani deo ekipe... Želiš li da pišeš za Agroklub?

Agroklub promoterku pronađi i dva poklona osvoji!

Novosadski sajam
08.05.2015.

Agroklub promoterku pronađi i dva poklona osvoji!

Jedna od najvećih sajamskih manifestacija, u ovom delu Evrope - 82. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, počinje sutra i traje do 15. maja. Već tradicionalno ta priredba biće održana na prostoru Novosadskog sajma, a svoje proizvode i usluge predstaviće izlagači iz 60 zemalja sveta. Ovogodišnji sajam, osim izložbenog, imaće i zabavni... Agroklub promoterku pronađi i dva poklona osvoji!

Niste zadovoljni sa gore prikazanim rezultatima? Pokušajte sa Google pretraživanjem!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretraživanja, a prema određenim ključnim rečima.

Poljoprivredni oglasnik - Agroklub

Prikaz oglasa iz poljoprivrednog oglasnika koji sadrže ključnu riječ: agroklub.

Top 10 rezervnih delova za traktor Zetor

Top 10 rezervnih delov...

Oprema i delovi
Norden Plus d.o.o

Holcim traži prodajnog predstavnika specijalnih proizvoda (m/ž)

Holcim traži prodajno...

Radna mesta
Holcim (Hrvatska) d.o.o.

Ergit S serija

Ergit S serija

Traktori
Stefan d.o.o Arilje

Ostale oglase možete pronaći ovdje.