Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 01.04.2017. 11:45

Jagnje kao rođendanski poklon!

Liči na prvoaprilsku šalu, ali nije. Možda malo ;)

Foto: Vedran Stapić
  • 950
  • 45
  • 0

Predstavniku firme "SeKra" Lazaru Grubić iz Mirkovaca pored Vinkovaca, prijatelji su povodom 52. rođendana uručili živo jagnje direktno na štandu Bjelovarskog sajma. Zelena mašna, povodac i zvonce upotpunili su poklon.

Jedan od organizatora ovog iznenađenja Danijel Bestvina prepričao je put od ideje do realizacije: "Juče smo u dobrom društvu razmišljali kako da Lazi ulepšamo rođendan i jagnje nam se učinilo kao super ideja. Nazvali smo nekoliko brojeva i u kratkom roku našli dobavljača koji nam je poklon i dostavio na sajam"

Papagaj je uginuo, nadamo se da će jagnje imati više sreće

"Pre dve godine za jubilarni 50. rođendan smo mu kupili papagaja, ali je ubrzo uginuo. Nadamo se da će jagnje imati više sreće", kaže kroz smeh.

Poklon se našao u stresnoj situaciji među brojnim posetiocima sajma, a novopečeni vlasnik životinje i slavljenik nije skrivao iznenađenje.

"Uvek smišljaju nekakva iznenađenja, valjda zato što sam rođen na prvi april, ali ovo sa jagnjetom nisam očekivao. Poklon je odličan, ali mi je samo žao što će jagnje imati stresna dva dana na sajmu, dok ne završimo izlaganje", kaže Lazo. Jagnje će u nedelju na put za Mirkovce da upotpuni domaćinstvo Grubićevih.

Foto: Vedran Stapić


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rešenja, a s vremena na vreme, u trenucima inspiracije, nešto i napiše. :)