Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lukenda transport
  • 06.02.2014. 15:10

Lukenda transport - za siguran prijevoz robe

Lukenda transport - više od 5.000.000 kilometara svake godine kako bi Vašu robu dostavili na pravo mjesto, u pravo vrijeme

  • 793
  • 43
  • 0

Otvaranjem granica prema zemljama Europske unije sredinom prošle godine, došlo je i do značajnih promjena u našoj trgovini unutar EU granica. Stoga se samo od sebe nameće pitanje; Kakva je situacija prijevozom robe u EU? Na tu temu razgovarali smo s vlasnikom obrta za međunarodni transport, Josipom Lukenda iz Osijeka.

"Sve veća složenost današnjeg tržišta, od svih njegovih sudionika zahtijeva iznimnu sinkronizaciju i pravovremenost reakcije - upravo to je ono što djelatnost tvrtke Lukenda transport čini jedinstvenom, a njezinu ulogu u poslovnim procesima posebno bitnom. Stoga, svih 35 zaposlenih imaju zadatak tu ulogu odigrati za najvišoj razini, s ciljem pravovremenosti isporuke i sigurnosti roba naših klijenata", kaže Lukenda.

Napominje kako je danas izuzetno olakšan posao prijevoza prema svim zemljama Europske unije, što našim prijevoznicima daje mogućnost nuđenja svojih usluga na tom tržištu.

Lukenda transport

Vozni park Lukenda transporta broji 20 kamiona za prijevoz različitih vrsta tereta. Od prijevoza ceradne robe do tri metra visine (mega kamioni), preko frigo kamiona (hladni lanac) i Doppel stock prijevoza robe na dvije etaže za robe s temperaturnim režimom od -30° do +25° C. Za sve transporte unutar EU mogu osigurati isporuke unutar 24 sata, a uz uslugu online praćenja pošiljke, u svakom trenutku možete znati gdje se nalazi Vaša roba.

"Tracking usluga je standard u prijevozničkoj branši u EU. Potpuna transparentnost isporuka dio je i naše visoke razine usluge koju želimo osigurati svakom klijentu." zaključuje Lukenda.

Obrt je ovih dana predstavio je i svoje internet stranice te i na taj način približio svoje poslovanje novim potencijalnim klijentima: www.lukenda-transport.hr


Tagovi

Lukenda transport Tržište Kamioni Prijevoz Vozni park Tracking Ceradna roba Doppel stock prijevoz

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]