AgroKlub.rs

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Pretraga - Dualno Obrazovanje

Dualno Obrazovanje

Pretraga članaka za ključne reči: dualno obrazovanje. Rezultati su poređani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Dualno obrazovanje šansa za razvoj agrara?

Na okruglom stolu nazvanom "Dualno obrazovanje u sektoru poljoprivrede i prehrambenoj industriji - izazovi i mogućnosti", koji je održan u Privrednoj komori Vojvodine, učesnici su istakli da je saradnja obrazovnog i privrednog sektora veoma važna. Takođe, napomenuto је da bi obrazovne profile u budućnosti trebalo više uskladiti s potrebama... Dualno obrazovanje šansa za razvoj agrara?

Putovanje u Kragujevac po znanje

Dualno obrazovanje
17.03.2017.

Putovanje u Kragujevac po znanje

U traganju za konkretnim koracima dualnog obrazovanja u poljoprivrednoj struci, a da to nisu zvanični obrazovno - školski primeri, došli smo do Vojvodine, ali preko Šumadije. Gest jednog vinogradara iz Velikih Radinaca je možda mali, ali njegov koncept donosi veliku korist i iza sebe krije način razmišljanja preuzet iz Slovenije. Naime, on je u... Putovanje u Kragujevac po znanje

Poljoprivredna škola u Zrenjaninu za uzor

Poljoprivredna škola u Zrenjaninu sve je više interesanta mladima. To potkrepljuje i podatak da su ove školske godine ispunjene kompletne kvote za upis učenika i to s maksimalnim brojem učenika koji je zakonski predviđen. Na čekanju je i 40 molbi đaka iz drugih škola koji bi želeli da se prebace i pohađaju zrenjaninsku Poljoprivrednu školu... Poljoprivredna škola u Zrenjaninu za uzor

Niste zadovoljni sa gore prikazanim rezultatima? Pokušajte sa Google pretraživanjem!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretraživanja, a prema određenim ključnim rečima.

Poljoprivredni oglasnik - Dualno Obrazovanje

Nema rezultata.