Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tužba
  • 09.01.2016. 12:45

Tužba protiv ekološkog aktiviste Vavroša

Đura Vavroš, dobitnik Zelenog lista za 2013. godinu, najprestižnijeg ekološkog priznanja u Srbiji, rekao je da ga je preduzeće Krivaja tužilo zbog navodnog iznošenja neistinitih podataka

Foto: blic.rs
  • 73
  • 2
  • 0

Predsednik Ekološkog udruženja Hrast iz Krivaje u opštini Bačka Topola Đura Vavroš izjavio je da je preduzeće Krivaja protiv njega podnelo tužbu za narušavanje poslovnog ugleda i kreditne sposobnosti.

Đura Vavroš, koji je dobitnik Zelenog lista za 2013. godinu, najprestižnijeg ekološkog priznanja u Srbiji, rekao je novinarima da ga je preduzeće Krivaja tužilo zbog navodnog iznošenja neistinitih podataka.

Prema njegovim rečima, građani Krivaje posadili su vetrozaštitni pojas u Pilakovoj dolini, za koji su dobili dozvolu od Skupštine opštine Bačka Topola.

"Istina je da je taj vetrozaštitni pojas uništen, što smo prijavili policiji. U medjuvremenu niko nije odgovarao za to. Mene sada optužuju da sam narušio ugled kompanije, koja je od Skupštine opštine Bačka Topola dobila starateljstvo nad Pilakovom dolinom i neadekvatno se starala u prethodnom periodu. Sa velike površine ove doline uklonjen je površinski sloj, a potom i zapaljena značajna površina ove doline. Takođe, ni za ovo krivično delo niko nije odgovarao", kazao je Vavroš.

Foto: blic.rs


Izvori

beta.rs


Tagovi

Bačka Topola Đura Vavroš Pilakova dolina Krivaja Zeleni list Ekološki aktivist Udruženje Hrast Krivaja