AgroKlub.rs

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Pretraga - Ledolomac Spreman Za Dejstvovanje

Ledolomac Spreman Za Dejstvovanje

Pretraga članaka za ključne reči: ledolomac spreman za dejstvovanje. Rezultati su poređani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Kijev spreman za 29. sajam AGRO

AGRO 2017
09.05.2017.

Kijev spreman za 29. sajam AGRO

Već 29. Međunarodni sajam AGRO 2017 održaće se od 7. do 10. juna u Kijevu, u Ukrajini. AGRO je vodeći sajam poljoprivrede, poljoprivredne mehanizacije, stočarstva, alternativne energije i organske poljoprivrede. Kako najavljuju organizatori, sajam će uključivati: specijalizovanu izložbu mehanizacije i poljoprivredne opreme, izložbu stoke i... Kijev spreman za 29. sajam AGRO

Počela odbrana vodotokova od leda

Zbog talasa hladnog vremena i formiranja leda na vodotokovima, održan je sastanak ministra poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislava Nedimovića i predstavnika nadležnih institucija, na kome je odlučeno da se ledolomac "Greben" pokrene sa predpristaništa prevodnice "Đerdap 1" uzvodno ka mestu Sokolovac, u opštini Golubac, na početnu... Počela odbrana vodotokova od leda

Kako znati da je kukuruz spreman za berbu?

Vlaga zrna
06.09.2015.

Kako znati da je kukuruz spreman za berbu?

Kukuruz sazreva jednolično i obično se ne kruni, pa se berba obavlja u punom zrenju. Stabljike koje polegnu ili se prelome, ne mogu da se oberu kombajnom. Gubici koji nastaju pri njegovom radu, ne bi smeli da prelaze 3%. "Tehnološka zrelost za proizvodnju silaže cele biljke nastupa pre nego što se potpuno izgradi prinos zrna i postigne najveća masa... Kako znati da je kukuruz spreman za berbu?

Niste zadovoljni sa gore prikazanim rezultatima? Pokušajte sa Google pretraživanjem!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretraživanja, a prema određenim ključnim rečima.

Poljoprivredni oglasnik - Ledolomac Spreman Za Dejstvovanje

Nema rezultata.