AgroKlub.rs

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Pretraga - Lemken

Lemken

Pretraga članaka za ključne reči: lemken. Rezultati su poređani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 15.

Inovacija iz Lemkena za semena i đubriva!

Lemken
04.02.2016.

Inovacija iz Lemkena za semena i đubriva!

Na sajmu Agritehnica 2015., Lemken je predstavio Solitair 23, prednji rezervoar za skladištenje i doziranje semena i đubriva, prvi takve vrste u njihovoj bogatoj ponudi priključaka. Solitair 23, proširuje ponudu kompanijinih proizvoda za pneumatsku tehniku setve sa uređajem koji može da se kombinuje sa mnoštvom drugih mašina za pripremu zemljišta i... Inovacija iz Lemkena za semena i đubriva!

Lemken i AppsforAgri za efikasnu poljoprivredu

Lemken
14.11.2017.

Lemken i AppsforAgri za efikasnu poljoprivredu

Mehanizacija koja se danas koristi u poljoprivredi zasnovana je na "pametnim" principima, umrežena je i pruža široke mogućnosti, kako bi ova delatnost bila što efikasnija. Isti cilj imaju i "Lemken" i holandska startap kompanija "AppsforAgri", koji su sklopili partnerstvo u želji da zajednički rade na aplikaciji namenjenoj agraru. Pogled u budućnost... Lemken i AppsforAgri za efikasnu poljoprivredu

Novo izdanje Lemken Primus i Albatros prskalica!

Lemken
13.07.2017.

Novo izdanje Lemken Primus i Albatros prskalica!

Kompanija Lemken modernizovala je prskalice Primus i Albatros. Poboljšane su ne samo tehničke karakteristike, već i upravljanje prskalicama. Manji model Primus potpuno je obnovljen iznutra i spolja. Kontrole su sada jasnije raspoređene i sve glavne veze su centralno integrisane ispod zaštitnog poklopca. Atraktivan dizajn poboljšan je kružnim... Novo izdanje Lemken Primus i Albatros prskalica!

Akcija na Lemken kultivator i tanjiraču!

Lemken
27.04.2017.

Akcija na Lemken kultivator i tanjiraču!

Predstojeći 84. Međunarodni poljoprivredni sajam jedan je od povoda akcijske ponude koju je spremila kompanija Lemken. Reč je o strnišnoj obradi zemljišta pa se tako po povoljnim cenama, s popustom i do 500 evra po metru zahvata, mogu kupiti kultivatori Kristal i Karat, kao i kompaktna tanjirača Rubin 9. Akcija traje do 01.07! Rubin - diskovi većeg... Akcija na Lemken kultivator i tanjiraču!

Novosti iz Lemkena za 2017. godinu!

Lemken
21.02.2017.

Novosti iz Lemkena za 2017. godinu!

Lemken, kompanija specijalizovana za profesionalnu ratarsku proizvodnju, još jednom je potvrdila svoj jak položaj na tržištu u prošloj godini. U teškom tržišnom okruženju, postignut je prihod od prodaje u iznosu od 325 miliona evra, što je na sličnom nivou kao i prethodne godine. Broj zaposlenih u kompaniji je povećan za 100, uključujući 56... Novosti iz Lemkena za 2017. godinu!

U Mađarskoj održan Lemken kamp

Lemken
29.06.2016.

U Mađarskoj održan Lemken kamp

U prepoznatljivoj plavoj boji kompanije Lemken i pod sloganom "Misli plavo" premijerno u radu prikazana su tehnička rešenja primenjena na mašinama koje povećavaju efikasnost u eksploataciiji. Jedan od svetskih lidera u proizvodnji priključnih poljoprivrednih mašina, kompanija Lemken pred više oko 150 novinara iz 27 država u Mađarskoj u mestu... U Mađarskoj održan Lemken kamp

Novost iz Lemkena - Vega priključna prskalica!

Lemken
14.06.2016.

Novost iz Lemkena - Vega priključna prskalica!

Lemken Vega je prva priključna prskalica razvijena interno od strane specijalista poljoprivrednih mašina iz Alpena. Njen moderni dizajn i inovativna tehnologija je čine visoko efikasnom prskalicom, koja ne ostavlja nijednu želju neispunjenom, kada je lakoća rada u pitanju. Vega prskalica je u malim serijama dostupna od ovog proleća sa rezervoarima od... Novost iz Lemkena - Vega priključna prskalica!

Lemken - plavi titani za veću produktivnost

Lemken na sajmu
19.05.2016.

Lemken - plavi titani za veću produktivnost

Kada se spomene brend Lemken prvo se pomisli na plugove plave boje. Nije ni čudo, pošto je ta kompanija patentirala prve plugove 1925. godine. Na sajmu smo posetili agenta prodaje u Lemkenu Milana Slavkovića. Evo izvoda iz kraćeg razgovora. Kako ste zadovoljni nastupom na ovogodišnjem 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu? S obzirom na to da je... Lemken - plavi titani za veću produktivnost

Zgrabite popust na Lemken kultivator i tanjiraču!

Lemken
09.05.2016.

Zgrabite popust na Lemken kultivator i tanjiraču!

Kompanija Lemken je povodom predstojećeg 83. međunarodnog Poljoprivrednog sajma pripremila novu akcijsku ponudu, pod motom "Sve je u mešanju", a ovoga puta je reč o strnišnoj obradi zemljišta pa se tako po povoljnim cenama, s popustom i do 500 eura po metru zahvata, mogu kupiti kultivatori Kristal i Karat, kao i kompaktna tanjirača Rubin 9. Osim što... Zgrabite popust na Lemken kultivator i tanjiraču!

Lemkenov Titan od 14 brazdi!

Lemken
28.03.2016.

Lemkenov Titan od 14 brazdi!

Nova serija, koja će prevazići mogućnosti Euro Titan i Vari Titan plugova, će po prvi put, u opsežnu ponudu Lemken plugova, dodati polunošeni obrtni plug od 14 brazdi. Verzija sa četvorostrukim mehaničkim i hidrauličkim podešavanjem radne širine od 9-14 brazdi, omogućava radne širine do 770 cm. Titan 11 plugovi standardno imaju inovativna Dura... Lemkenov Titan od 14 brazdi!

Akcija Lemken prskalica do kraja februara!

Lemken
18.02.2016.

Akcija Lemken prskalica do kraja februara!

"U novu 2016. godinu ulazimo još jači!", najavio je Lemken ovih dana svim poslovnim partnerima svoj ambiciozan nastup na tržištu ove godine. Reč je o pripamljivim akcijskim ponudama u marketinškoj kampanji "LEMKEN FIT". Svaki poljoprivrednik koji do kraja februara poruči Lemken prskalicu, dobija popust od 1 euro po litri zapremine, ali ako svoje... Akcija Lemken prskalica do kraja februara!

Lemken proširuje asortiman tanjirača!

Lemken
05.01.2016.

Lemken proširuje asortiman tanjirača!

Lemken je kompanija specijalizovana za profesionalne ratarske proizvode sa godišnjom prodajom od 344 miliona eura. Globalna je to kompanija koja ima više od 1200 zaposlenih i jedna od vodećih evropskih snabdevača priključne mehanizacije. Proizvodi iz njihovog asortimana su visokog kvaliteta i visokih performansi poljoprivrednih mašina za obradu... Lemken proširuje asortiman tanjirača!

Lemken proširuje ponudu nošenih plugova!

Lemken
14.12.2015.

Lemken proširuje ponudu nošenih plugova!

Kompanija Lemken izlagala je na ovogodišnjem najvećem međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije, Agritechnica 2015., održanom u Hanoveru. Na sajmu su predstavili brojne inovacije, a među njima i nove modele svoje plave mehanizacije. Jedna od novina bila je proširenje ponude njihovih nošenih plugova okretača za dve Juwel 8 M serije. Mehaničko... Lemken proširuje ponudu nošenih plugova!

Plavi Diamant na sremačkim njivama

Lemken
31.10.2017.

Plavi Diamant na sremačkim njivama

Lemken mehanizacija za obradu zemljišta, setvu i zaštitu, namenjena je primarno profesionalnim proizvođačima. Decenijama su poznate serije plugova Diamant. Poslednjih godina, Lemken je dokazao svoju kompetentnost u području standardne obrade zemljišta, obrade strništa, drugih efikasnijih metoda obrade i precizne setvene tehnologije kroz veliki broj... Plavi Diamant na sremačkim njivama

Plugovi traženi na Poljoprivrednom sajmu

Lemken
15.05.2017.

Plugovi traženi na Poljoprivrednom sajmu

Priliku da i ove godine, kao i ranijih, ostvare 20 do 30 odsto prometa iskoristiće firma "Lemken". Deo trgovine obavi se pre Sajma, ali posla ima i nakon ove manifestacije. Mahom se prodaju plugovi, gruberi i ono što ide u predstojećoj sezoni. "Izlazak na Sajam je nešo što se podrazumeva na ovom tržištu, što mora, jer su kupci navikli da se dolazi... Plugovi traženi na Poljoprivrednom sajmu

Niste zadovoljni sa gore prikazanim rezultatima? Pokušajte sa Google pretraživanjem!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretraživanja, a prema određenim ključnim rečima.