Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dan permakulture
  • 15.01.2016. 14:40

Po njemu hodamo, ali o njemu ne razmišljamo

Dan permakulture je cjelodnevno događanje, koje organiziraju udruge ZMAG i Zelena akcija 7. veljače 2016. Odlična je to prilika da se s permakulturom upoznaju svi kojima je ona zanimljiva.

  • 241
  • 22
  • 0

Dan permakulture je cjelodnevno događanje, koje organiziraju udruge ZMAG i Zelena akcija. Ovaj jedinstveni događaj otvoren je za širu javnost i odlična je prilika da se s permakulturom upoznaju svi kojima je ona zanimljiva. Pozvani su svi znatiželjni, a ulaz na predavanja i prezentacije je slobodan!

Kada? Nedjelja 07.02.2016. u 10:00 - 19:00. Gdje? Zagreb, Frankopanska 1, u dvorištu, prostor Zelene akcije.

Permakulturni projekti

Predstavit ćemo mnogobrojne permakulturne projekte, a centralna tema ovogodišnjeg dana permakulture je tlo. Po njemu hodamo, ali o njemu ne razmišljamo. Ono skladišti vodu, bez njega nema hrane, ono može riješiti ili ublažiti neke od najvećih problema današnjice kao što su klimatske promjene.

Tlo je također najveći izvor svjetske bioraznolikosti. Na Danu permakulture imat ćete prilike čuti korisna predavanja koja osim što polemiziraju globalna pitanja poput klimatskih promjena (i nude rješenje), prezentiraju korisne i primjenjive savjete kako brinuti o tlu i učiniti ga plodnijim - znanje vrlo korisno vrtlarima i poljoprivrednicima.

Osim predavanja i praktičnih uradi-sam demonstracija tijekom cijelog dana će se događati i razmjena sjemena. I ove godine organizirana je nagradne igre - podijelit će se pet primjeraka novog ZMAG-ovog izdanja Zeleni alati - Briga o tlu, knjige koja je tek izašla iz tiska!


Tagovi

Dan permakulture Bioraznolikost Uradi sam ZMAG Zelena akcija Projekti


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.