Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Seminar za potrošače
  • 10.10.2016. 18:45

Seminar o informiranju potrošača o hrani

JS Hamilton Croatia organizira seminar o Zakonu o informiranju potrošača o hrani, 27. listopada 2016. godine u Zagrebu.

Foto: bethrosengard/pixabay.com
  • 1.635
  • 145
  • 0

JS Hamilton Croatia organizira seminar o Zakonu o informiranju potrošača o hrani, povodom stupanja na snagu odredbe o obveznom navođenju nutritivne deklaracije temeljem Uredbe (EU) o informiranju potrošača o hrani. Seminar će biti održan 27. listopada 2016. godine u 11 sati u konferencijskoj sali VMD Grupe, Strojarska cesta 22, Zagreb.

Direktorica JS Hamilton Croatia, gospođa Ivana Maršan Jukić kratko će prezentirati laboratorij koji je u ožujku postao dio velike europske grupacije laboratorija JS Hamilton International, te koji je odnedavno otvorio vrata ureda u Zagrebu, a uskoro počinje poslovati i ured u Rijeci.

Hrana koja nije označena obveznim informacijama o hrani ne smije se nalaziti na tržištu!

O sadržaju, izračunu i prezentiranju nutritivne deklaracije govorit će Tanja Iveković, dipl.ing., voditelj Odjela za opće označavanje hrane, u Upravi kvalitete hrane i fitosanitarne politike Ministarstva poljoprivrede, nakon čega će uslijediti rasprava i pitanja sudionika.

Seminar je za sve sudionike besplatan, a broj mjesta ograničen. Prijave se primaju na email: zadar@hamilton.com.pl ili tel: 095/463-2093, kontakt osoba je Lana Šunić, pomoćnica direktora.

Foto: bethrosengard/pixabay.com


Tagovi

Seminar Zagreb Zakon Potrošači Hrana JS Hamilton


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]