AgroKlub.rs

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Pretraga - Nakovo

Nakovo

Pretraga članaka za ključne reči: nakovo. Rezultati su poređani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Noj iz Rumunije zalutao u Srbiju

Nakovo
10.01.2017.

Noj iz Rumunije zalutao u Srbiju

Afrički noj svratio je tokom božićnih praznika u posetu stnovnicima selo Nakovo kod Kikinde. Ova ptica trkačica pobegla je iz ograđenog prostora od gazde iz sela Lunga, prešla granicu i našla se na sokacima banatskog sela, prenose Novosti. Prvi ga je primetio Nikola Samardžija, koji se sa ocem vraćao iz pčelinjaka. Otišao je po automobil kako bi... Noj iz Rumunije zalutao u Srbiju

Kako je profesor geografije postao voćar?

Proizvodnja jabuke
01.06.2016.

Kako je profesor geografije postao voćar?

Podizanje voćnjaka danas nije ništa neobično. Međutim, kada ga podigne mladi profesor geografije, onda morate da se zapitate: šta se krije iza takve odluke i koliko je uspešan takav jedan projekat? Nikola Radak iz sela Nakovo, kod Kikinde, posle završenih studija čvrsto je odlučio da se vrati u rodno selo, ali posao profesora u mestima sa sve manje... Kako je profesor geografije postao voćar?

Obmanjeni potrošači kafe

Tržište kafe
19.10.2015.

Obmanjeni potrošači kafe

Od 126 kontrolisanih subjekata koji proizvode, i u promet stavljaju proizvode od kafe, pet je koristilo surogate u proizvodima od kafe - pokazali su rezultati kontrola poljoprivredne inspekcije Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine. Potrošači dovedeni u zabludu Neodgovorni proizvođači su time potrošače dovodili u zabludu, jer su... Obmanjeni potrošači kafe

Niste zadovoljni sa gore prikazanim rezultatima? Pokušajte sa Google pretraživanjem!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretraživanja, a prema određenim ključnim rečima.

Poljoprivredni oglasnik - Nakovo

Nema rezultata.