Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Permakulturne radionice
  • 25.04.2019. 14:00
  • Tuzlanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Tuzla

Vikend rezerviran za permakulturu

U Tuzli će se 26 i 27.aprila održati zanimljiv vikend u suradnji sa udrugom iz Zagreba pod nazivom ZMAG ( Zelena mreža aktivističkih grupa).

Foto: Facebook/ZMAG
  • 66
  • 44
  • 0

ZMAG (Zelena mreža aktivističkih grupa) djeluje u području razvijanja i promoviranja ekoloških znanja i tehnologija te njihova povezivanja s ostalim područjima društvenog života. Znanje okrenuto prema održivosti okoliša i potrebama ljudi nalazi područje djelovanja udruge kroz permakulturnu etiku, principe i dizajn unutar proizvodnje hrane, energetike, graditeljstva te drugih područja održivog življenja. 

U Tuzli će se 26 i 27.aprila održati zanimljiv vikend u suradnji sa udrugom ZMAG, a radionice organizira projekt Sadimo i rastimo. 

U petak, 26. aprila u Američkom kutku NUB "Derviš Sušić" održat će se radionica Uvod u permakulturu i razmjena sjemena. Radionica počinje u 17.30, a ulaz je besplatan uz prethodnu najavu. 

Dvije radionice, Kompostiranje u stanu te Napravi svoju pastu za zube i dezodorans, održat će se u subotu, 27. aprila. Prva počinje u 10 sati i za nju kotizacija iznosi 15 KM, a druga u 12 sati s kotizacijom od 35 KM. Obje se održavaju u Klosterskoj 13.  

Prijave i informacije potražite na kontaktima: sadimo.rastimo@gmail.com ili na 061/633-007. 

Udruga ZMAG od 2013. godine djeluje kao jedan od osam Centara znanja za društveni razvoj u Republici Hrvatskoj - održivo življenje i razvoj permakulture. Iza njih je preko 70 uspješno provedenih projekata. Udruga je sa svojim edukativnim centrom Reciklirano imanje, u selu Vukomerić, prepoznata u zajednici i društvu kao jedan od aktera koji predano i kontinuirano djeluje na području održivog razvoja, te kao prostor učenja i istraživanja, primjene novih ekoloških tehnologija i održivog dizajna, dobre ekonomije i poduzetništva. 


Tagovi

Permakulturne radionice ZMAG Sadimo i rastimo Kompost Pasta za zube Domaći dezodorans


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.