AgroKlub.rs

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Pretraga - Polisa Osiguranja

Polisa Osiguranja

Pretraga članaka za ključne reči: polisa osiguranja. Rezultati su poređani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Osiguranje slabo interesuje poljoprivrednike

Polisa osiguranja
07.12.2017.

Osiguranje slabo interesuje poljoprivrednike

Prirodne nepogode, koje su zadesile Srbiju, učinile su da su osiguravajuće kuće na gubitku, iako nema mnogo zinteresovanih za osiguranje proizvodnje. Naime, svega 12% poljoprivrednika ima polisu. Ipak, osiguravajuće kuće su tokom poslednjih deset godina isplatile 20% novca više, nego što su obezbedili prodajom takvih polisa, javlja RTS. Retko... Osiguranje slabo interesuje poljoprivrednike

Sakupljanje propolisa pre mraza

Propolis
21.10.2017.

Sakupljanje propolisa pre mraza

Pčele koriste propolis za lepljenje šupljina, smanjenje leta, mazanje unutrašnjih zidova košnice, poliranje neravnina i učvršćavanje delova košnice, koje su miševi i insekti oštetili. Zato se najveće količine nalaze iznad gnezda na plafonskim delovima, na satonošama ramova i na otvorima nižih i gornjih leta. Ovde je propolis i najčistiji... Sakupljanje propolisa pre mraza

Da li su ostavke dovoljne?

Zapamtite imena sela: Gornja i Donja Sabanta, Velike Pčelice, Grošnica i Dulene. To su sela u opštini Kragujevac na putu ka Jagodini, Kruševcu i Kraljevu. U njima žive pretežno poljoprivrednici. Oni su za ovu 2015. završili ratarske, povrtarske i voćarsko-vinogradarske poslove. Led je pobrao i požeo njihov mukotrpan rad. Slično je i u selima... Da li su ostavke dovoljne?

Niste zadovoljni sa gore prikazanim rezultatima? Pokušajte sa Google pretraživanjem!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretraživanja, a prema određenim ključnim rečima.

Poljoprivredni oglasnik - Polisa Osiguranja

Nema rezultata.