AgroKlub.rs

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Pretraga - Retrospektiva

Retrospektiva

Pretraga članaka za ključne reči: retrospektiva. Rezultati su poređani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Agroklub u 2016. godini

Retrospektiva
03.01.2017.

Agroklub u 2016. godini

Početak 2017. godine iskoristiću da se nakratko osvrnem na proteklu i na ono na šta sam direktno mogao uticati - promeniti ili poboljšati - Agroklub. Prethodna godina bila je planirana kao ekspanzijska i razvojna - i takva je i bila - zabeležili smo značajan rast dosega informacija i uticaja u sektoru agrara, a kreirali smo i neke nove i uzbudljive... Agroklub u 2016. godini

Beoplantfair - bašta u srcu grada!

Beogradski sajam
06.04.2016.

Beoplantfair - bašta u srcu grada!

Međunarodni sajam hortikulture - Beoplantfair, "bašta u srcu grada", po mnogo čemu je najšarmantnija, najcvetnija, najmirisnija i najšarenija manifestacija Beogradskog sajma. Pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Republike Srbije, Beoplantfair se ove godine održava 21. put, od četvrtka, 7. aprila do nedelje, 10... Beoplantfair - bašta u srcu grada!

Niste zadovoljni sa gore prikazanim rezultatima? Pokušajte sa Google pretraživanjem!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretraživanja, a prema određenim ključnim rečima.

Poljoprivredni oglasnik - Retrospektiva

Nema rezultata.