Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinarske investicije
  • 21.12.2015. 12:45

Zadnji dan prijave na natječaje iz vinskog sektora

Još danas do kraja radnog vremena poštanskih ureda, vinari i vinogradari mogu predati prijave na natječaje vezane uz marketing vina i konverziju vinograda.

  • 313
  • 27
  • 0

Iz Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podsjećaju vinogradare i proizvođače vina, da još tokom današnjega dana mogu podnijeti prijave za raspisane natječaje radi dodjele sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. - 2018. i to mjeru Investicija u vinarije i marketing vina i mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda.

Minimalni iznos potpore je pet tisuća eura

Za mjeru Investicija u vinarije i marketing vina prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe koje su u trenutku podnošenja prijave, upisane u Vinogradarski registar. Ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su tri milijuna eura, dok je minimalni iznos potpore po projektu pet tisuća eura.

Za mjeru Restrukturiranje i konverzija vinograda korisnici također mogu biti fizičke i pravne osobe, upisane u Vinogradarski registar, uz uvjet da su fizičke osobe obveznici poreza na dohodak odnosno dobit. Ukupno prihvatljivi troškovi po projektu su milijun i pol eura, a minimalni iznos potpore, pet tisuća eura.

Promidžba na tržištima trećih zemalja

Prijava se dostavlja u jednom originalnom primjerku, u zatvorenoj omotnici, s nazivom i adresom podnositelja napisanom na poleđini, isključivo kao preporučena pošiljka s povratnicom na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: "Natječaj za Nacionalni program pomoći sektoru vina".

Dodatne informacije za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja možete saznati na: 01/6002- 818.


Tagovi

Vinogradari Proizvođači vina Konverzija vinograda Marketing vina Vinogradarski registar Troškovi Potpora


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]