Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zalihe šećera
  • 22.02.2016. 18:20

Još 4 mjeseca za rješenje problema zaliha šećera

Europska komisija dat će Hrvatskoj još četiri mjeseca za rješenje prekomjernih zaliha šećera.

  • 1.115
  • 153
  • 0

Nakon što je u pauzi sastanka Vijeća ministara poljoprivrede i ribarstva Europske unije u Bruxellesu, povjerenik Europske komisije za poljoprivredu i ruralni razvoj Phil Hogan uručio ministru Davoru Romiću certifikat kojim se potvrđuje europska zaštita Dalmatinskog pršuta oznakom zemljopisnog podrijetla, razgovarali su i o rješavanju problema prekomjernih zaliha šećera.

Povjerenik Hogan tom je prigodom kazao našem ministru da će Europska komisija odobriti Hrvatskoj dodatna četiri mjeseca za rješavanje te obveze odnosno do 31. srpnja 2016. Također, ističu u Ministarstvu poljoprivrede, složili su se kako treba pronaći rješenje vezano uz problem terana, autohtone istarske vinske sorte grožđa, koji naša zemlja ima sa Slovenijom.

Ministar Romić je povjerenika Hogana pozvao i u službeni posjet Hrvatskoj, što je prvi čovjek EU poljoprivrede prihvatio.


Tagovi

Bruxelles Phil Hogan Davor Romić Zalihe šećera Teran


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.


Partner

Televizija Slavonije i Baranje d.o.o.

Super TC, Trg slobode 6, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 (31) 203-000, fax: +385 (31) 203-111, e-mail: stv@stv.hr web: http://www.stv.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]