AgroKlub.rs

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Pretraga - Srecni Bambus

Srecni Bambus

Pretraga članaka za ključne reči: srecni bambus. Rezultati su poređani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 3.

Bambus - za vazu i vrt

Srećni bambus
14.11.2017.

Bambus - za vazu i vrt

Srećni bambus (Dracena sanderiana) je popularna sobna biljka, koja je atraktivna izgledom, ali pažnju privlači i svojom simbolikom. Naime, poštovaoci Feng Šuija smatraju da podstiče pozitivnu atmosferu u domu. Biljka koja nije zahtevna Bambus uspeva na mestima koja su svetla, ali ga treba zaštititi od direktnog sunca. Optimalna temperatura za gajenje... Bambus - za vazu i vrt

Biosigurnost za srećnije životinje, ali i farmere

Zdravlje i dobrobit životinja su ključni u pravilnom raspolaganju živom stokom. Veća biosigurnost ima za cilj očuvanje i poboljšanje zdravlja životinja. Biosigurnosne mere zasnovane su na izbegavanju direktnog ili indirektnog kontakta između grupa životinja radi smanjenja mogućnosti infekcija. "To dovodi do boljeg zdravlja i produktivnih... Biosigurnost za srećnije životinje, ali i farmere

Traktor na poklon najsrećnijem posetiocu!

Novosadski sajam
02.05.2015.

Traktor na poklon najsrećnijem posetiocu!

Poseban kvalitet 82. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji će se na prostoru Novosadskog sajma održati od 09. do 15. maja 2015., daće nastup kompanija koje pojedinačno, ali i u okviru kolektivnih izložbi predstavljaju proizvode prehrambene industrije, mašine i opremu za agrar. Njihovo prisustvo, pored mogućnosti plasmana robe i usluga u Srbiju... Traktor na poklon najsrećnijem posetiocu!

Niste zadovoljni sa gore prikazanim rezultatima? Pokušajte sa Google pretraživanjem!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretraživanja, a prema određenim ključnim rečima.

Poljoprivredni oglasnik - Srecni Bambus

Nema rezultata.