AgroKlub.rs

\

Pretraga

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Pretraga - Statistika Vinogradarstva

Statistika Vinogradarstva

Pretraga članaka za ključne reči: statistika vinogradarstva. Rezultati su poređani po relevantnosti. Broj prikazanih rezultata pretrage: 2.

Statistika ne laže - ratarska PG na gubitku!

Evropska unija
08.08.2016.

Statistika ne laže - ratarska PG na gubitku!

FADN organizacija za statistiku u poljoprivredi (u dodatku ispod teksta) objavila je analizu proizvodnih troškova i prihoda EU farmi specijalizovanih za proizvodnju žitarica na osnovu raspoloživih podataka iz 2013. godine. Prikazani su trendovi, između 2004. i 2013. godine, povezani sa proizvodnjom pšenice, durum pšenice, kukuruza i ječma. Cena... Statistika ne laže - ratarska PG na gubitku!

Vinogradarstvo u Srbiji na prekretnici

U Srbiji ima 80 hiljada hektara pod vinovom lozom, 60 hiljada hektara, manje od 50 hiljada hektara... Sve te paušalne ocene slušali smo poslednjih godina. Na osnovu popisa poljoprivrede, koji je sproveden nakon pola veka, dobili smo najpreciznije podatke do sada, koji su predstavljeni u nedavno objavljenom Vingradarskom atlasu. Na toj publikaciji radio je... Vinogradarstvo u Srbiji na prekretnici

Niste zadovoljni sa gore prikazanim rezultatima? Pokušajte sa Google pretraživanjem!

Pretražite poljoprivredni portal Agroklub uz pomoć napredne tehnologije Google pretraživanja, a prema određenim ključnim rečima.

Poljoprivredni oglasnik - Statistika Vinogradarstva

Nema rezultata.