Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Genie kao Gene
  • 03.08.2017. 13:30

Rock kravica: Genie pljunuti Gene Simmons!

Genie, oteljena prošli tjedan na farmi u Kerrvilleu u Teksasu, kravlja je dvojnica basiste Kissa, Gene Simmonsa. Prema njezinoj vlasnici, Heather Taccetta, Genie, baš kao i Gene, voli pokazivati svoj super dugi jezik

Foto: Facebook/Hill Country Visitor
  • 1.084
  • 164
  • 0

Nema još ni 10 dana, no žensko tele Genie već je steklo svjetsku slavu! Naime, Genie, oteljena prošli tjedan na farmi u Kerrvilleu u Teksasu, kravlja je dvojnica basiste Kissa, Gene Simmonsa.

Prema njezinoj vlasnici, Heather Taccetta, uz sličan izgled, Genie, baš kao i Gene, voli pokazivati svoj super dugi jezik, piše modernfarmer.

Gene Simmons, basist grupe Kiss

Geniena fotografija prvo je osvanula na fb stranici Hill Country Visitor koji su uočili sličnost pa i zapitali se gdje je bio Gene Simmons 26. studenog 2016., kada je Genie začeta. Ova priča sigurno će se dodati brojnim o bendu Kiss koja uljučuje i urbanu legendu da si je Simmons kirurškim putem dao ugraditi kravlji jezik. No, nije! Ta je glasina lažna - Simmonsov dugi jezik je 100% njegov.

Međutim, Taccetta kaže da je prilikom osjemenjivanja (Geniena začeća) na radiiju svirao Kiss pa je možda Gene "duhovni otac" rock'n'roll kravice.

Na vijest o Genie, reagirao je na twitteru i sam Gene Simmons. "Istina je, narode! Tele Genie je rođeno na farmi u Teksasu i izgleda isto kao Gene Simmons".

Foto: Facebook/Hill Country Visitor; Gene Simmons


Tagovi

Gene Simmons Genie Kiss Tele


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]