Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 13.10.2016. 07:30

3 u 1 stroj za obradu tijekom cijele godine!

Višenamjenski stroj (3 u 1) za duboku i plitku obradu tla Vaderstad TopDown Multitiler pokazao je svoje mogućnosti na demo polju. Prezentaciju pogledajte u videu!

  • 2.572
  • 123
  • 0

Višenamjenski stroj (3 u 1) za duboku i plitku obradu tla Vaderstad TopDown Multitiler pokazao je svoje mogućnosti na demo polju. Adam Dominković, predstavnik tvrtke PMT, ističe kako je TopDown višenamjenski stroj za duboku i plitku obradu, a vukao ga je traktor Fendt 724. To je 6-cilindrični traktor, a ujedno i najjači model serije 700. Traktor ima 240 KS.

"Multitiler Vaderstad je tri stroja u jednom. Naprijed su dva reda diskova, red pera i na kraju red zvijezda i valjak. Može raditi sve tri sekcije zajedno ili pak posebno. TopDown se zove iz razloga što on ono što je dolje diže gore, a što je gore baca dolje, te na taj način najbolje miješa biljne ostatke. Standardna dubina koju može postići s 50-milimetarskim perima je 30 cm, a ovi s 80-mm pak 26-27 cm, dok s perima za duboko podrivanje stroj može postići dubinu do 40 centimetara", kaže Dominković.

Najraznovrsniji stroj na tržištu

TopDown je najraznovrsniji stroj na tržištu, koji dozvoljava da se postignu različiti rezultati u obradi tla sa samo jednim strojem. TopDown dolazi u radnim širinama od 3-9 m, zahtijeva vučnu snagu od 150-600 KS čime zadovoljava svakog poljoprivrednika.

Stroj ima višestruku namjenu. Osim korištenja u ljetnim uvjetima, isto tako se stroj koristi za jesensku ili proljetnu pripremu. Sjetveni aparat na kraju je taj koji omogućava da se u jednom prohodu napravi sve, i obrada i ubacivanje sjemena, naglašava Dominković.

Za više informacija o prezentiranoj mehanizaciji obratite se tvrtki PMT na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

PMT Prezentacija Fendt traktor Vaderstad TopDown Multitiler


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]