Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lemken
  • 28.04.2017. 07:30

Akcija na Lemken kultivator i tanjuraču!

Lemken daje popust i do 500 eura po metru zahvata na kultivatore Kristall i Karat, kao i na kompaktnu tanjuraču Rubin 9! Akcija traje do 01.07.!

Foto: lemken.com
  • 3.236
  • 200
  • 0

Predstojeći 84. Međunarodni poljoprivredni sajam jedan je od povoda akcijske ponude koju je pripremila tvrtka Lemken. Riječ je o strnišnoj obradi tla pa se tako po povoljnim cijenama, s popustom i do 500 eura po metru zahvata, mogu kupiti kultivatori Kristall i Karat, kao i kompaktna tanjurača Rubin 9. Akcija traje do 01.07!

Rubin - diskovi većeg promjera u odnosu na ranije modele

Rubin 9 kompaktna tanjurača garantira intenzivno i ujednačeno miješanje organske tvari i tla na dubini od oko 12 cm. Velika težina tanjurače osigurava penetraciju, čak i pod teškim uvjetima te stoga smanjuje gubitak vlage zbog isparavanja. Upravo je to razlog zašto je Rubin 9 tanjurača pogodna za plitka tla, čak i prilikom velikih brzina rada. Ugrađeni diskovi većeg promjera, u odnosu na one ugrađivane na ranijim modelima, simetrično raspoređeni u dva reda, omogućuju obradu zemljišta na dubini do 25 centimetara.

Lemken Rubin tanjurača u polju

Tanjurača može raditi na svim tipovima zemljišta koja su ranije bila "rezervirana" isključivo za obradu kultiviranjem. To je moguće zahvaljujući specijalno raspoređenim konkavnim diskovima velikog promjera. Konkavni diskovi promjera 620 mm preklapaju se između redova kako bi se osiguralo pomjeranje svog tla, čak i na plitkim radnim dubinama.

Karat - inovativni sustav za brzo mijenjanje dijelova

Pod višenamjensko oruđe za obradu tla svakako se može svrstati Karat 12 namijenjen za obradu strništa i za obradu na dubini do 30 centimetara. Radni organi podrivača, postavljeni su u četiri reda, a bitno je istaknuti kako je razmak u liniji jednog do drugog radnog tijela 23 centimetra, što osigurava intenzivno miješanje zemljišta, posebno mješovite strukture. S inovativnim sustavom za brzo mijenjanje, dijelovi se mogu mijenjati brzo i jednostavno, bez alata, tako da se kultivator može jednostavno prilagoditi različitim zahtjevima za kultivacijom.

Kristall kultivator - bolja razina miješanja tla

Kristall kultivator kombinira provjerene prednosti kultivatora sa dvostrukim snopom uz dodatne prednosti kultivatora sa tri ili više zubaca redova. Inovativni oblik novih, 47cm širokih Trimix dijelova sa zakrivljenim pločama na krilima, daje neviđenu razinu miješanja u usporedbi sa prijašnjim modelima.

Lemken Kristall 9

Niska snaga dizanja omogućuje povezivanje 3 točke povezivanja podizanja, na traktoru, sa radnim širinama do šest metara. Ako se mijenja radna dubina Kristall kompaktnog kultivatora, konkavni se diskovi prilagođavaju novoj radnoj dubini bez daljnjeg podešavanja. Za laka tla, Kristall kompaktni kultivator može biti opremljen sa DuoMix dijelovima, koje, za razliku od Trimix-a, odlikuju ravna krila.

Akcija traje do 01.07.!

Uz popust od 500 eura po metru radnog zahvata, poljoprivrednici mogu uštedjeti, ovisno o modelu, i do 3.500 eura. Popust traje do 01.07.! Ne smijete propustiti ovu akciju, poručuju iz Lemkena.

Za više informacija o akcijskim cijenama mehanizacije obratite se tvrtki Lemken na jedan od niže navedenih kontakata ili posjetite Lemken štand na predstojećem Poljoprivrednom sajmu koji se održava od 13.05. do 19.05.

Foto: lemken.com


Tagovi

Poljoprivredni sajam Lemken Kultivator Tanjurača Obrada tla Rubin 9 Kristall Karat


Partner

LEMKEN GmbH & Co. KG

Savska cesta 106, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 1811 718, e-mail: l.matijevic@lemken.com web: http://www.lemken.com

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]