Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 12.10.2016. 07:30

Carrier tanjurača za plitku obradu do 2 cm dubine

Tvrtka PMT d.o.o. prezentirala je mogućnosti tanjurače Vaderstad Carrier XL 425 u kombinaciji s traktorom Valtra T4 od 250KS. Kako je to izgledalo na demo polju pogledajte u kratkom video prilogu!

  • 1.540
  • 70
  • 0

Tvrtka PMT d.o.o. prezentirala je mogućnosti tanjurače Vaderstad Carrier XL 425 u kombinaciji s traktorom Valtra T4 od 250 KS. Adam Dominković, predstavnik tvrtke PMT d.o.o. kaže da ova kratka tanjurača ima 4,25 metara radnog zahvata.

Ima noževe za usitnjavanje i za izuzetno plitku obradu do 2 cm dubine. Podešavanje dubine je hidraulički i uvijek je sve vidljivo iz kabine traktora.

"Ima 4 mogućnosti podešavanja kuta diskova, od 13, 15, 17 i 19 stupnjeva u odnosu na površinu. Ima čelični valjak na kraju. U ponudi je nekoliko opcija valjka, a čelični je najbolji kod nas zbog suzbijanja busa koje ostaju i najbolji je za poravnavanje. Funkcija rada kratke tanjurače je prašenje, kao i za predsjetvenu pripremu i u proljeće za otvaranje brazde", ističe Dominković.

Traktor Valtra T4, najnovije je 4. generacije, do 250 KS maksimalne snage. U odnosu na prošle modele kompletno je redizajniran, povećana je težina traktora i međuosovinski razmak.

Za više informacija o prezentiranoj mehanizaciji obratite se tvrtki PMT na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

PMT Prezentacija Valtra Traktor Vaderstad Carrier Tanjurača


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]