Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković
  • 26.08.2015. 15:30

Claas ponovo među najvećima na FarmShow-u!

I ove godine posjetite izlagački prostor tvrtke Jerković te ih popratite na polju prilikom prikazivanja strojeva u radu! Za najmađe, tu je shop igračaka!

  • 1.074
  • 51
  • 0

Bliži nam se drugo izdanje sajma poljoprivredne mehanizacije FarmShow 2015. koji će se održati u Osijeku od 28. do 30. kolovoza, na već dobro poznatoj lokaciji - Sportskom aerodromu Osijek - Čepin. Ove godine očekuje se nešto veća raznolikost izlagača, ali neki će u najavljeno vrijeme biti na starom mjestu. Jedan od njih je i tvrtka Jerković d.o.o. koja će ove godine na sajmu izložiti oko 20 traktora i strojeva.

"Evo već drugu godinu za redom dočekujemo posjetitelje i informiramo ih o predstavljenim strojevima Claas traktora, kombajna, presa, utovarivača, kosilica i sakupljača te Horsch sijačica, grubera i Strautmann prikolica. Sa prošlom, prvom godinom sajma, bili smo iznimno zadovoljni, no naravno ove godine očekujemo i više profesionalnih poljoprivrednika.", navode Jerkovići.

Ista lokacija, još veća ponuda!

Izlagački prostor tvrtke Jerković prostirati će se na 1.001 m2 , a možete ih pronaći na istoj lokaciji kao i prošle godine -. pozicija broj 7 - izložbeni prostor koji se nalazi uz sam rub do šatora ugostiteljstva. Ispod članka pronađite mapu rasporeda lokacija izlagača.

Osim razgledavanja široke palete strojeva, posjetitelji će moći pogledati neke od njih i u radu, točnije Claas Axion 850 koji će vući Horsch pronto 6DC sijačicu. Jedna novost, kojoj će se svakako obradovati najmlađi, jest shop igračaka zato, roditelji, bake i djedovi, ne zaboravite novčanike!

Pokrivenost sa svih gledišta!

U nastavku donosimo popis strojeva koje će tvrtka Jerković izložiti na sajmu.

Claas Axion 850

Claas traktori

Horsch sijačice i gruberi

Strautmann prikolice

Claas Lexion 650

Claas kombajni

  • Claas Lexion 650
  • Claas Tucano 450 (rabljeni)

Claas prese

Kosilica i sakupljač Claas

Claas Utovarivač

  • Claas Scorpion 7035

Za više informacija o pojedinim traktorima i strojevima, ali i preostalom asortimanu tvrtke Jerković, posjetite ih na nadolazećem FarmShow sajmu u Osijeku!


Tagovi

Jerković Horsch gruber FarmShow Osijek Sajam mehanizacije Poljoprivredna mehanizacija Claas trasktor Claas kombajn Strautmann prikolica Claas utovarivač


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/