Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Kioti traktori
  • 08.05.2017. 08:00

Dva nova Kioti traktora od sada i s kabinom!

Kioti traktori predstavljaju dva nova posebna modela s kabinama iz CK10SE serije traktora!

Foto: kioti.com
  • 1.985
  • 216
  • 0

Kioti traktori koje proizvodi tvrtka Daedong-USA Inc. predstavljaju dva nova posebna modela s kabinama iz CK10SE serije traktora. Modeli CK3510SE HC i CK4010SE HC imaju isti hidrostatski prijenos (HST) i minimalne vibracije koje korisnici vole upravo kod ove serije.

"Uzeli smo one značajke koje kupci vole kod serije CK10 i predstavili smo dva modela CK10SE koji nude nove standardne opcije i tvornički ugrađene kabine kako bi odgovarale svakodnevnim potrebama poljoprivrednika", kaže Peter Dong-Kyun Kim, predsjednik tvrtke. Ove nadopune povećavaju učinkovitost i udobnost za korisnika, bez ugrožavanja performansi na terenu.

Traktori snage 35 do 40 KS

Kioti CK4010SE HC s kabinom

Modeli CK3510SE HC i CK4010SE HC osiguravaju napajanje snage od 29,4 do 31,9 KS s 540 okretaja u minuti (rpm) i unaprijeđeni su snažnim motorom od 35 do 40 KS. Pogon je na četiri kotača i stražnjim diferencijskim zaključavanjem, te pokretanjem u skliskim i drugim teškim vanjskim uvjetima rada.

Standardne značajke oba modela uključuju HST s pedalama za smanjenje potrošnje goriva. Modeli imaju i A/C i grijanje, što omogućava udoban rad tijekom cijele godine. Dodatna oprema pruža PTO Kit koji omogućuje modelima postizanje 2.000 okretaja u minuti.

Od kada je predstavljen prvi Kioti traktor u SAD-u 1986. godine, Kioti se uvrštava među vodeće nacionalne marke traktora.

Svi novi modelu CK10SE serije s tvornički ugrađenom kabinom mogu se opremiti s Kioti KL4020 Front End Loader koji donosi maksimalnu visinu dizanja od 98,4 inča (249.94 cm) i kapacitet dizanja od 1.930 kilograma.

Novi modeli Kioti traktora s kabinama

Foto: kioti.com


Tagovi

Kabina Novi modeli Učinkovitost Udobnost Kioti traktori CK10SE


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Mehanizacija BiH

Agroklub, Bosna i Hercegovina
e-mail: mehanizacija@agroklub.ba

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]