Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Satex
  • 27.07.2017. 11:00

Gruberi, germinatori i tanjurače na baranjskim poljima

Predstavnici tvrtke će pokazati u radu Satex gruber radnog zahvata 2,5 metara, kao i germinator compactor širine 5,5 metara. Gosti će vidjeti i kako radi polugerminator PR4, te polugerminator od četiri metra radnog zahvata, kao germinator 4,5 metra i kratka tanjurača od tri metra.

  • 1.527
  • 92
  • 0

Tvrtka Satex iz Ade u Bačkoj u suradnji sa svojim predstavnikom Agro PMD d.o.o. iz Osijeka, prvi će put u radu prikazati rad svojih strojeva. Iz osječke tvrtke pozivaju sve zainteresirane da prisustvuju prezentaciji u radu ovih strojeva na lokaciji uz cestu Kneževi Vinogradi - Karanac.

Prezentacija se održava u petak, 28. srpnja s početkom u 10 sati. Predstavnici tvrtke će pokazati u radu Satex gruber radnog zahvata 2,5 metara, kao i germinator compactor širine 5,5 metara. Gosti će vidjeti i kako radi polugerminator PR4, te polugerminator od četiri metra radnog zahvata, kao germinator 4,5 metra i kratka tanjurača od tri metra. Iz AgroPMD-a najavljuju i popratnu izložbu drugih strojeva koje imaju u svom prodaju asortimanu.

Tako će posjetitelji imati prilike vidjeti i Rabe plug premetnjak 120s tri glave, te Heva valjak 4,5, kao i Heva kratku tanjuraču 4,5m, ali i u posljednje vrijeme veoma popularan traktor Hattat A110. Mole se zainteresirani i da po mogućnosti potvrde svoj dolazak na nenad@agropmd.hr.


Tagovi

Satex AgroPMD Kneževi Vinogradi Karanac. hattat


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr