Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Igman d.o.o.
  • 15.10.2015. 10:45

I do Petkus sušare preko EU fondova!

Osim prodaje strojeva i opreme, tvrtka Petkus nudi i izradu projektne dokumentacije te montažu sa garancijom na sve radove. Po želji kupca mogući su i projekti "ključ u ruke"!

  • 1.353
  • 52
  • 0

Ulaskom Hrvatske u Europsku Uniju pojavila se potreba za proizvodnjom žitarica i uljarica visoke kvalitete koja će zadovoljiti standarde kupaca unutar EU. Na putu da postanu bolji proizvođači, hrvatskim ratarima je omogućeno da se koriste sredstvima iz Europskih fondova kroz mnogobrojne mjere za ruralni razvoj. Prilikom prijave projekata za mjere ruralnog razvoja, poljoprivrednici se moraju držati propisanih pravila i uputa, a jedna od bitnih uputa je da ponude za strojeve i opremu koju žele kupiti dolaze od tvrtki unutar EU.

Tvrtka Petkus Technologie GmbH iz Njemačke je još 2012. godine pokrenula svoje zastupništvo u Hrvatskoj, tvrtku Igman d.o.o. Petkus je tvrtka koja djeluje još od 1852. godine, a glavni proizvodi su im silosi, sušare, čistilice, transportna oprema, elevatori te cijeli spektar strojeva koji su potrebni na jednom silosnom postrojenju ili u ratarskoj proizvodnji. Svi proizvodi su izrađeni po visokim EU standardima, a za proizvodnju se koristi isključivo pocinčani materijal koji služi generacijama. Svi pogonski motori na strojevima su Siemens, što je dokaz naše visoke kvalitete.

Ispod članka pronađite katalog Petkus silosa, sušara, čistilica i opreme, kao i reference dosadašnjih, mahom zadovoljnih, klijenata!

Recikliranjem topline do uštede energije do 30%

"Kao perjanicu naše proizvodnje ističemo Petkus sušare. Petkusove sušare mogu biti direktne ili indirektne, a njihov kapacitet se kreće od 5t/h pa čak do 60 t/h. Ono po čemu su Petkus sušare posebne jest recikliranje topline koja se koristi u procesu sušenja, čime se postiže ušteda i do 30% u potrošnji energije, bila ona plin ili nafta. Ovakav način rada stavlja PETKUS sušare uvijek korak ispred konkurencije.", govore iz tvrtke Igman, Petkus zastupnika za Hrvatsku.

Petkus čistilice

Petkus u ponudi ima i visoko kvalitetne čistilice. Petkus čistilice mogu služiti za predčišćenje, industrijsko čišćenje ili sjemensko čišćenje robe, a to znači da u procesu čišćenja možete po potrebi izbaciti samo grube nečistoće, strani materijal, a primjesu ili merkantilu možete očistiti do čistoće od 99.9%. Kapacitet čiščenja može biti od 120t/h pa sve do 1t/h, ovisno o potrebama kupca. U ponudi je i više vrsta sita tako da kupac sa samo jednim strojem može vršiti više funkcija čime ostvaruje dodatnu uštedu.

Provjerena tehnika manipulacije žitarica

U proizvodnji Petkus transportne opreme Petkus se koristi samo provjerenim tehnikama manipulacije žitaricama. Primjenom svojih patenata i posebnih pristupa, Petkus je uspio u svojim transporterima i elevatorima smanjiti lom robe na minimum, čime proizvođač ostvaruje velike uštede u manipulaciji robama.

Od izrade projektne dokumentacije do montaže

Svojim radom u Hrvatskoj Petkus želi ispuniti potrebe svih zainteresiranih kupaca tako da se u sklopu prodaje strojeva i opreme također nudi i izrada projektne dokumentacije, kao pripreme za građevinske dozvole i radove, ali i kompletna montaža sa garancijom na sve radove. Po želji kupca mogući su i projekti "ključ u ruke" čime kupac dobiva sigurnost i kvalitetu na jednom mjestu.

"Istaknuli bi i suradnju sa svim vodećim konzultantskim kućama i razvojnim agencijama na izradi ponuda za EU projekte, posebno za trenutno aktualnu Mjeru 4.1 i 4.2 u sklopu programa za Ruralni razvoj 2014-2020, gdje imamo bogato iskustvo. Svim zainteresiranim kupcima šaljemo ponude koje su posebno izrađene za njih, a po želji kupca ćemo doći u Vaš prostor kako bi potrebne informacije što prije došle do naših projektanata i inženjera, a Vaša ponuda bila gotova u samo nekoliko dana. Ponosimo se našom suradnjom sa malim OPG-ima, kao i sa velikim poljoprivrednim sustavima, kako u Hrvatskoj tako i širom svijeta", ponosno pričaju iz tvrtke Igman o svojim dostignućima. Ispod članka potražite dokument u kojemu se mogu vidjeti Petkus reference dosadašnjih, mahom zadovoljnih, klijenata.

Svi zainteresirani se za dodatne informacije i ponude mogu obratiti u tvrtku Igman, Petkus predstavništvu za Hrvatsku, na jedan od niže navedenih kontakata.


Dokumenti


Tagovi

Petkus sušare Igman Izrada dokumentacije Mjera 4.1 Ruralni razvoj EU fondovi Ključ u ruke OPG Lom robe Elevatori Čistilica žitarica Siemens

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?