Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni institut Osijek
  • 20.12.2016. 15:00

Interes za OS hibride kukuruza sve veći!

Stalni upiti i provedene ankete ukazuju na nastavak trenda rasta potražnje OS hibrida kukuruza Poljoprivrednog instituta Osijek na tržištu Republike Hrvatske i u narednoj proizvodnoj godini!

  • 3.870
  • 138
  • 0

Odlični proizvodni, nerijetko i rekordni rezultati u protekloj godini uz najavu novih hibrida i najavljenih prodajno promotivnih akcija, već sada su pobudili izrazito zanimanje kako već tradicionalnih kupaca OS hibrida kukuruza, tako i novih, koji su se tijekom niza promotivnih akcija (Dani polja, pokusan polja, sajmovi) uvjerili u kvalitetu OS hibrida kukuruza Poljoprivrednog instituta Osijek.

Ove godine proširila se ponuda vodećih OS hibrida kukuruza: Drava 404, OS 378, OSSK 515, OS 430, OSSK 617, OSSK 596 i brojni drugi, kao i afirmacija novijih hibrida OS 398, OSSK 403, OS 505 te vrhunskog silažnog materijala pod imenom OSSK 635.

OS hibridi nove generacije

Međutim, na temelju organizirane probne proizvodnje kao i brojnih komparativnih makropokusa provedenih ove godine u Hrvatskoj i regiji, OS hibridi Kulak i Tomasov (FAO 450) te Velimir (FAO 590) i Lila (FAO 650) u potpunosti su opravdali očekivanja te su se po ostvarenim urodima zrna i silaže svrstali u sam vrh domaće selekcije i potvrdili konkurentnost najrodnijim hibridima brojnih stranih selekcija.

Provedene ankete i stalni upiti kupaca ukazuju na nastavak trenda rasta potražnje OS hibrida kukuruza na tržištu Republike Hrvatske i u narednoj proizvodnoj godini.

Sigurna, stabilna i kontrolirana proizvodnja, te vrhunska dorada, temelj su izuzetnih kvalitativnih pokazatelja sjemena (genetske čistoće, fizičke i fiziološke kvalitete sjemena, visoke energije klijanja i standardne klijavosti), a koju OS hibridi već niz godina demonstriraju u proizvodnji.

Vrhunska kvaliteta sjemena OS hibrida

Najtraženiji hibridi u gratis paketu!

Najtraženiji OS hibridi (OS 378, OS 398, Drava 404, OSSK 515...) ponovno će se naći s primijenjenim cjelokupnim zaštitnim tretmanom u gratis paketu (fungicid i insekticid), a paletu su po tradiciji dodatno obogatili ponudom tri poznata OS hibrida (OS 499, OSSK 552 i OSSK 596) u velikom pakiranju od 40.000 zrna (za jedno katastarsko jutro), u prigodnom pakiranju "5.000 zrna gratis".

Prije dvije godine Poljoprivredni institut Osijek započeo je pakiranje odabranih, i od kupaca vrlo traženih hibrida kukuruza u velikom pakiranju 75.000 zrna s popularnim nazivom "OS Magnum 75". Iako, u takvom obliku (približno za jedan hektar) jedinstveno pakiranje na našem tržištu, prihvaćeno je iznimno dobro, tako da su u prvoj godini planiranu i spremnu količinu prodali doslovno u nekoliko dana. Ove godine, pakiranje "OS Magnum 75" proširili su na još nekoliko novih i iznimno perspektivnih, ali već vrlo traženih hibrida kukuruza, Velimir, OSSK 635 i OSSK 617, koji će, nadaju se, naći mjesto i na vašim sjetvenim površinama.

Za više informacija o OS hibridima kukuruza, obratite se Poljoprivrednom institutu Osijek na jedan od niže navedenih kontakata.


Povezana biljna vrsta

Kukuruz

Kukuruz

Sinonim: kuruza, koruza | Engleski naziv: Grain maize | Latinski naziv: Zea mays L.

Kukuruz je jednogodišnja biljka jarog tipa razvića, a njegova dužina vegetacije od nicanja do pune zriobe ovisi od osobine sorte, odnosno hibrida, s jedne strane, i uvjeta uzgoja,... Više [+]

Tagovi

Poljoprivredni institut OSijek OS hibrid Kukuruz Prinos Kvaliteta

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)