Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novommerce International
  • 01.08.2016. 15:00

John Deere Financiranje - logičan izbor!

Financiranje možete dogovoriti u Novocommerce International-u, jedinom ovlaštenom uvozniku i i distributeru John Deere strojeva za Republiku Hrvatsku, a prema vašim individualnim potrebama.

  • 3.672
  • 181
  • 0

U Novocommerce International-u i John Deere Financiranju jedini je cilj pomoći poljoprivrednicima pri investiranju u buduće poslovanje sa većom pouzdanošću i produktivnosti koje donose John Deere proizvodi.

Posvećeni smo vašim potrebama

​Financiranje možete dogovoriti u Novocommerce International-u, jedinom ovlaštenom uvozniku i i distributeru John Deere strojeva za Republiku Hrvatsku, a prema vašim individualnim potrebama. Financiranje se primjenjuje isključivo za hrvatsko tržište.

Zašto izabrati John Deere Financiranje pri financiranju vaše opreme?

John Deere Financiranje nudi vam jednostavna i prihvatljiva financijska rješenja koja se mogu prilagoditi vašim prilikama, bilo da se bavite obradom zemlje ili uzgojem stoke, postoji financijska solucija za vas. John Deere Financiranje nudi više od financiranja...grade dugoročnu suradnju kroz povjerenje.

Uvjeti financiranja

  • Godišnja fiksna kamatna stopa u HRK odnosi se na financijski leasing koji se ugovara s UniCredit Leasing Croatia d.o.o.. Financiranje vrijedi do 31.08.2016. za sve John Deere strojeve (traktore, kombajne, balirke i prskalice). Priključci također mogu biti financirani, ali zajedno sa traktorom.
  • financiranje u trajanju od 2-7 godina, a fiksna kamatna stopa u HRK je od 1,99% do 3,99%, ovisno o godinama financiranja.

Najvažnija prednost za kupca je dugoročno povjerenje, jer uvjeti ostaju nepromijenjeni kroz cijelo razdoblje financiranja!

Za više informacija kontaktirajte tvrtku Novocommerce International na:

  • PSC Osijek: 031 297 341
  • PSC Bjelovar: 043 226 440


Tagovi

John Deere Financiranje UniCredit Kupovina mehanizacije Novocommerce


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer