Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 23.08.2017. 18:00

Kombajn Activa S s aktivnim ispravljačem nagiba!

Uvođenjem aktivnog ispravljača nagiba do 20% u kompaktnu klasu, izbor strojeva za rad u brdovitim područjima postaje još raznolikiji.

Foto: austrodiesel.at
  • 1.005
  • 222
  • 0

Massey Ferguson proširuje seriju Activa S novim modelima ParaLevel 7345 S MCS PL i 7347 S MCS PL. Uvođenjem aktivnog ispravljača nagiba do 20% u kompaktnu klasu, izbor strojeva za rad u brdovitim područjima postaje još raznolikiji.

Nakon uvođenja iznimno robusne i pouzdane tehnologije ParaLevel na kombajnu Beta, ona je sada dostupna i na modelima Activa S s peterostrukim i šesterostrukim slamotresom s MCS-om (viševrsnim separatorom). Ispravljač nagiba ParaLevel nagiba kombajn pomoću paralelno postavljenih osovina. Time je moguće postići vanjsku širinu od 3,49 m čak i sa širokim gumama.

Odličan omjer cijene i kvalitete

"Logičan je slijed opremiti i kompaktne modele MF Activa S ovim ispravljačem nagiba", izjavio je Adam Sherriff, Market Development Manager, Massey Ferguson Erntetechnik za Europu i Bliski Istok. "Iznimno očuvani modeli MF Activa S MF 7345 i MF 7347 s pet ili šest slamotresa sada su još privlačniji štedljivim poljoprivrednicima jer su praktičniji i fleksibilniji pogotovo na neravnim područjima. Nude izvrstan omjer cijene i kvalitete u ovom posebno osjetljivom tržišnom segmentu", nadodao je.

Iznimno popularni kombajni MF Activa S 7345 S (243 KS) i 7347 S (306 KS) s pet ili šest slamotresa namijenjeni su prije svega poljoprivrednicima koji traže odgovarajući povoljni stroj, ali se ne žele odreći pravog cjelovitog hidrauličkog ispravljača nagiba za brežuljkasta polja. Udio oranica na kojima je rad nagibnog kombajna koristan veći je nego što se pretpostavlja.

Ispravljač nagiba ParaLevel pri tome ne samo da povećava sigurnost na radu i udobnost vozača, nego modeli ParaLevel dodatno omogućuju rad s istim protokom kao na ravnom, budući da su gubitak zrna i čistoća gotovih proizvoda u potpunosti nepromijenjeni. Njihovi gospodarski motori AGCO POWER pri tome pružaju ustrajnu snagu i dovoljno okretnog momenta za ravnomjeran i učinkovit rad pri razmjerno manjoj potrošnji goriva.

Snažni AGCO Power motor

Posebno razvijeni motor AGCO POWER u kombajnu MF ACTIVA 7345 S pruža maksimalni učninak od 243 KS (ISO), dok PowerBoost s dodatnom snagom od 30 KS povećava snagu motora s 276 KS u kombajnu MF ACTIVA 7347 S na 306 KS pri istovaru. Oni ispunjavaju zahtjevne emisijske norme uporabom selektivnog redukcijskog kazalizatora (SCR), tehnike koja se pokazala jednostavnom, pouzdanom, štedljivom i ne zahtjeva servisiranje.

Ponuda žetvenih strojeva po mjeri u kompaktnoj klasi nikada nije bila veća.

Različiti sustavi uvlačenja i vršidbe

Novi modeli MF 7300 ACTIVA S ParaLevel dostupni su i s različitim sustavima uvlačenja kao i sustavima vršidbe i separatorima. Na taj način veliki bubanj za vršidbu s posebno velikom vučnom snagom radi ili u kombinaciji s lančanim nagibnim transporterom i modulom ABC (Active Beater Concave) ili s ekskluzivnim valjkom za uvlačenje PFR (pogonski valjak) u kombinaciji s jedinstvenim MCS-om (viševrsni separator) s okretnom separatorskom košarom. MCS jamči povećano i snažnije odvajanje zrnja posebice u teškim uvjetima žetenja - separatorska košara može se brzo i jednostavno zaokrenuti prema unutra ili van ovisno o uvjetima žetenja.

Tablica 1. Pregled modela

Model

MF Activa S 7345 PL

MF Activa S 7347 PL

Motor AGCO POWER

7,4 L,
6 cilindarasa SCR

7,4 L,

6 cilindarasa SCR

Snaga motora (KS)

243

306 (uključujući 30 KS Boost)

Pogon

hidrostatički/4-brzinski

hidrostatički/4-brzinski

Slamotres

5

6

Obujam spremnika

8600 L

8600 L

Glavne značajke:

  • Jedinstveni, potpuno automatizirani ispravljač nagiba ParaLevel kompenzira i do 20 % nagiba kod vozila s pogonom na sva četiri kotača - s gumama 800/65 R 32 širine prijevoza ispod 3,5 m
  • Dostupno i bez pogona na sva četiri kotača i s ispravljačem nagiba od 15 %
  • Najnoviji motori AGCO Power s tehnologijom SCR (selektivnom katalitičkom redukcijom) bez servisiranja za posebno visoki učinak i ekološku štedljivost
  • Nova kabina ProLine s inovativnim i jedinstvenim konceptom korištenja AGCO
  • Široki odabir oštrica PowerFlow i FreeFlow
  • Veliki bubanj za vršidbu s osam dodatnih utega i neovisnim elektroničkim pomicanjem ulaza i izlaza košare
  • Odabir između oba očuvana separatora ovisno o rasponu korištenja i uvjetima žetve - s bubnjom za vršidbu i zavrtnim bubnjem: modul ABC (Active Beater Concave) ili s valjkom za uvlačenje i rotacijskim separatorom: PFR i MCS (pogonski valjak i viševrsni separator)
  • 4,3 m dugi slamotres s visokom razinom za savršeno odvajanje ostatka zrnja
  • 8.600 l silos i cijev za pražnjenje duga 4,5 m ili 5,00 m te brzina pražnjenja od 105 l/s
  • Moderan dizajn i velike vanjske oplate koje se lako otvaraju za savršenu pristupačnost

Za više informacija obratite se tvrtki Austro Diesel na jedan od niže navedenih kontakata.

Foto: austrodiesel.at​


Tagovi

Austro Diesel Massey Ferguson Kombajn Activa S ParaLevel AGCO


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]