Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Se-kra
  • 18.05.2017. 18:00

Kubota M5001 serija stigla u Se-kru!

U tvrtku Se-kra stigla je nova Kubota M5001 serija s jamstvom od tri godine ili 3000 radnih sati. Pogledajte performanse ove nove serije!

  • 7.746
  • 354
  • 0

U tvrtku Se-kra iz Sesvetskog Kraljevca stigla je nova Kubota M5001 serija. Kao i do sada, Kubota M serija dolazi na tržište sa jamstvom od tri godine ili 3000 radnih sati. Kubota traktori su u potpunosti izrađeni u Japanu, obavljaju najteže i najzahtjevnije poslove uz maksimalne performanse i kod stalnih napora. Sve ovo dolazi uz razumnu cijenu - Kubota traktor je ono što vam je u ovom vremenu potrebno.

Kubota M5001 serija strateški je pametan napadač u klasi - ovi profesionalni i vrlo okretni traktori dokazuju da istinska veličina dolazi iznutra. Uz pomoć snažnog agregata, izvrsnog prijenosa, visokog klirensa i jednostavnih kotrola, brzo postaje neophodnim i nezamjenjivim za svakodnevne radove.

Specifikacije Kubota traktora M5001 serije:

  • ekstremno snažni - agregati s četiri cilindra, snage 95 i 113 KS odlikuju se impresivnom snagom i efikasnošću
  • iznimno prijateljski za okoliš - V3800 agregati usklađeni su sa strogim normama ispušnih plinova EURO IV (Stage IV Final)
  • nevjerojatno udoban - s vlastitim prijenosom 36/36, prebacivanje stupnjeva iznimno je glatko, precizno i ugodno
  • ekstremno okretan - prednja osovina sadrži konusno-zupčaste zupčanike, što traktor čini izuzetno agilnim i okretnim
  • impresivna preciznost - M5001 serija je više od traktora, s ISOBUS terminalima i Kubotinim rješenjima, odgovor je bilo kojem izazovu, a mogućnošću ugradnje predizne tehnologije, zasigurno štedi vrijeme i novac
  • iznenađujuće udobna kabina - ugodna i prostorna kabina pruža optimalan panoramski pogled, a zahvaljujući čistom i jednostavnom aranžmanu kontrola, nijedan pokret nije uzaludan
  • snažan, pouzdan i čist - V3800 agregat s četiri cilindra dolazi u dva modela M5001 serije, M5091 i M5111. Dokazani agregati iz prijašnjih Kubota serija, sada se dokazuju još većim performansama i još višom razinom efikasnosti i ekonomičnošću. Kubota tehnologija ponovno pokazuje zašto je vodeća na svjetskom tržištu.
Kubota M serija

Agregati sadrže nove elektronski kontroler okretaja agregata. Jednom kada je sustav aktiviran, brzina okretaja ostaje konstantna, čak i kada se potreba za snagom mijenja. Kao rezultat, priključci koji koriste izlazno vratilo traktora kao pogon efektnije se koriste.

Više informacija i fotografija Kubota M5001 serije pogledajte u dokumentu ispod teksta!

Upravljanje traktorom iziskuje i poslove koji se ponavljaju, poput određenih poslova koji se odrađuju pomoću izlaznog vratila. Ovo je vrijeme kada do izražaja dolazi integrirana memorija brzine okretaja. Pritiskom tipke moguće je opozvati svaku postavku. Bez ikakvih dodatnih podešavanja spremni ste za rad.

Održavanje na brz i praktičan način

Znajući da postoje važniji poslovi od održavanja, Kubota postavlja standarde u pristupačnosti i jednostavnosti održavanja. Jednodjelna hauba široko se otvara i omogućuje jednostavan pristup svim vitalnim dijelovima za održavanje. Točenje goriva u 105-litarski spremnik i 12,3-litarski AdBlue spremnik također je sigurno i jednostavno s tla.

Direktna i ulagođena promjena stupnja prijenosa

Prijenos M5001 serije ne zaostaje za Kubotinim agregatom, kada govorimo o performansama. Sa šest sinkroniziranih stupnjeva i Dual Speed tehnologijom u tri grupe, dobivate 36 stupnjeva prijenosa unaprijed i 36 unatrag. Prijenos omogućuje vrlo direktnu i ulagođenu primjenu stupnjeva. Puzajuće brzine/strupnjevi prijenosa dolaze kao standardna oprema, a brzina je 340 m/h.

Brza vožnja i ušteda goriva

Putna brzina M5001 serije održava nisku brzinu okretaja agregata - 2.000 okr/min, zahvaljujući tehnologiji 40-ECO.

Jednostavna promjena smjera kretanja

Bez upotrebe kvačila, promjena smjera kretanja brža je i jednostavnija nego ikad. Potreban je samo jednostavan i kratak pomak ručice reverzera. Ručica je smještena nadohvat ruke, s lijeve strane upravljača. Traktor nije potrebno zaustaviti prije promjene smjera kretanja, a ova značajka posebno dolazi do izražaja kod radova s prednjim utovarivačem, koji iziskuju promjenu smjera. Ovime je zagarantirana veća produktivnost i ušteda vremena.

Jednostavno upravljanje Kubota traktora M serije

Sigurnost

Parkirna kočnica odvojena je od ručice mjenjača, a uključivanje i isključivanje obavlja se pritiskom tipke i pomicanjem ručice.

U videu pogledajte Kubota M5001 seriju u radu!

Za više informacija o Kubota M seriji traktora, obratite se tvrtki Se-kra na jedan od niže navedenih kontakata.


Fotoprilog


Dokumenti


Tagovi

Se-kra Kubota M serija Traktor M5001


Partner

Se-kra d.o.o.

Sesvetski Kraljevec, Hrvatska
tel: 01 / 2047 - 888, e-mail: se-kra@se-kra.hr web: http://www.se-kra.hr