Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković d.o.o.
  • 14.07.2014. 13:00

Kvar stroja usred žetve? Nazovite 0-24h!

Popravak vašeg stroja će potrajati? Jerković d.o.o. ponudit će Vam zamjenski!

Foto: www.depositphotos.com, photography
  • 585
  • 83
  • 0

Žetva je u punom jeku, a Vama se dogodio kvar na stroju? Mi znamo kome se obratiti - tvrtki Jerković d.o.o., glavnom ovlaštenom partneru CLAAS strojeva, čiji serviseri za svoje klijente stoje na raspolaganju 0-24h, 7 dana u tjednu!

Upravo jedna od obveza tvrtke Jerković d.o.o., kao zastupnika CLAAS strojeva i ostalih partnera, je omogućiti poljoprivrednicima da rade besprijekorno i bez zastoja. Njihovi serviseri školovani su u CLAAS centrima i poznaju strojeve "iznutra i izvana". Obučeni su i opremljeni za kvalitetnu dijagnozu problema i njihovo brzo rješavanje. Jednostavnim savjetom uputit će vas kako da od stroja izvučete maksimum u obavljanju radnih operacija. Jerković d.o.o. nudi i nešto čime se ne može pohvaliti niti jedna druga konkurentska tvrtka, a to su zamjenski strojevi u slučaju zahtjevnijih pothvata na strojevima svojih klijenata.

Jerković serviseri na terenu

Trenutno zapošljavaju četiri servisera koji tijekom sezone poljoprivrednih radova svakodnevno stoje na raspolaganju od 0 - 24h. Ugrađuju isključivo originalne rezervne dijelove na koje daju garanciju u trajanju od 12 mjeseci, kao i na generalni popravak.

Rezervni dijelovi

Skladišni prostor tvrtke Jerković d.o.o. prostire se na preko 500 četvornih metara, a samim time postoji velika vjerojatnost da je dio koji vam je potreban već na stanju. Potrebni dijelovi koji nisu na skladištu naručuju se direktno iz centrale tvrtke CLAAS Austria - Adria u Spillernu, preko računalnog sistema, što osigurava brzu nabavku. Za sve isporučene strojeve i priključke CLAAS i ostalih proizvođača osiguravaju originalne rezervne dijelove, a narudžbu vrše na temelju vaše specifikacije. Dostavu i ugradnju dijelova obavljaju na terenu ili u njihovom servisu, po dogovoru s klijentom.

Zahvaljujući osobnoj brizi za svakog kupca tako organizirana servisna služba s brzom isporukom rezervnih dijelova ulijeva povjerenje i sigurnost te im se možete s povjerenjem obratiti 0-24h, na jedan od kontakt telefona:

REZERVNI DIJELOVI: +385 99 2818 412 ili +385 31 681 711

SERVIS: +385 99 2818 414 ili +385 91 233 9376

Foto: www.depositphotos.com, photography33

www.jerkovic.hr


Tagovi

Jerković d.o.o. Claas strojevi Dežurni serviseri Žetva Kvar poljoprivrednog stroja Rezervni dijelovi Dijagnoza problema


Partner